≫ 

Dohvati je ako možeš! Bobi Marjanović ponižavao najjačeg centra NBA, svi su prasnuli u smeh, čak i "Obrva" (VIDEO)

Srpski div je podigao loptu na jednoj ruci, dok je Entoni Dejvis skakutao oko njega kao dete

  • 3
Čik je uhvati ako možeš? Boban Marjanović je visok 222 cm, a Entoni Dejvis 211 cm; Foto: AP/Tanjug

Boban Marjanović je imao svoj šou u porazu Klipersa od Nju Orleansa od 113:100. Za 13 minuta na parketu umalo je srpski div upisao dabl-dabl. Falio mu je samo jedan skok (12 poena i 9 asistencija).

>>> Bogovska partija Jokića uz 10. tripl-dabl sezone za Denverov san o plej-ofu: Srpski duel odlučuje u poslednjem kolu! (VIDEO)

Ipak, potez koji će posebno da preplavi društvene mreže jeste momenat kada se šalio sa najboljim centrom NBA lige - Entonijem Dejvisom. U poslednjoj četvrtini je bilo mnogo tenzije između Bobana i "Obrve", a srpski div je odlučio da se poigra s njim kao s detetom.

Podigao je loptu visoko na jednoj ruci, a ona je bila van domašaja Dejvisa, koji je skakutao oko Bobija kao dete kada mu podignete slatkiš.

Svi su počeli da se smeju, Ražon ondo je bio u neverici šta gleda, komentatori su prasnuli u smeh, a smejao se čak i sam Dejvis. I Nikola Mirotić nije mogao da zadrži smeh, a ubrzo je upravo on prešao da čuva Marjanovića, kako tenzije između njega i Dejvisa ne bi eskalirale do kraja meča.

 
A post shared by BOUNCE (@bounce) on

VIDEO: Bogdan Bogdanović otkrio koji je savet dobio od Nikole Jokića o NBA ligi

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA