≫ 

Da li je Zvezdu zbog ovog transparenta stiglo prokletstvo Nolana Smita? (VIDEO)

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su u prvom meču finala ABA lige od Budućnosti, a mnogi strahuju da je maler u pitanju

  • 7
Nolan Smit, Cedevita KK Partizan Foto: Tanjug/Tanja Valič/Telegraf

Navijači Crvene zvezde već godinama zezaju pristalice večitog rivala Partizana zbog trojke Amerikanca Nolana Smita 2014. godine u polufinalu ABA lige. Tada je Smit pogodio trojku za pobedu Cedevite, koja je ušla u finale ABA, dok je Partizan izgubio mogućnost da igra Evroligu, i od tada je klub u posrtanju. Od tada i traje zadirkivanje navijača crveno -belih.

>>> Vučić se oglasio posle poraza Zvezde od Budućnosti: Sekirao sam se i tugovao!

Međutim, zanimljivo je što su neki navijači Zvezde, već nekoliko utakmica svog tima, isticali ničim izazvani, transparent sa imenom Nolan Smit, valjda želeći da time uvrede i prozivaju navijače Partizana.

Ali, što se sportski kaže lopta je okrugla, pa sada deluje da je Zvezdu stiglo prokletstvo Nolana Smita. Poraženi su od Budućnosti 80:76, a sledeći meč je već u utorak od 18.30 (Arena sport 1)

Milko Bjelica u "sendviču" između dva igrača Budućnosti Foto: MN Press

Taj transparent viđen je prvi put na meču Zvezda - Real u Evroligi, a taj duel je završen trojkom Dončića u poslednjoj sekundi!

VIDEO: Pogledajte trojku Dončića.

Doduše, trojka Dončića nije značila mnogo jer je Zvezda odavno ostala bez plej -ofa Evrolige. Međutim, transparent je viđen opet i na meču finala protiv Budućnosti, a ekipa iz Podgorice dala je Zvezdi tri koša i to u završnicama tri četvrtine u poslednnjim sekundam i tako psihički lomili rivala.

- Nedopustivo je da krenemo ovako u utakmicu i da tri četvrtine završavamo pogocima koje primamo uz zvuk sirene. U ovakvim utakmicama su mnogo važni ti mali detalji. To nije nivo tima koji sam ja očekivao - rekao je trener Zvezde Dušan Alimpijević.

Kao bumerang se crveno -belima vratilo prozivanje navijača Zvezde prema Partizanu, a s obzirom na to da je 0:1 a igra se do tri pobede, svašta može da se desi do kraja.

VIDEO: Pogledajte kako je vođa navijača Zvezde Vladimir Šavija objasno zašto se ne igra na Uskrs

(S.R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Igy

    10. april 2018 | 17:10

    Kakav bre maler, ljudi igrali kosarku... Bili bolji, hrabriji i pobedili...

  • Звезда¥[][][]®€£®[][]()()¢¢

    10. april 2018 | 14:32

    Не слажем се. То би требало да буде амајлија. А гробари не би требало да се јављају, бар док не покажу да могу победити Сутјеску, или бар Теодо, ако су им ови прејаки.

  • ⭐⭐⭐

    10. april 2018 | 15:28

    Zvezda je već bila u ovakvoj situaciji...i protiv Cedevite a i protiv Budućnosti...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA