≫ 

Dan kada je ceo Pionir skandirao Omiću, a on se okrenuo ka mestu gde sede Delije! (VIDEO)

Slovenački košarkaš koji je dočekan netrpeljivo od najvatrenijih navijača Zvezde, pokazao koliko je bitan za ekipu

  • 20

Alen Omić dočekan je nerpeljivo od strane Delija koje su zbog njega prestale da dolaze na mečeve Zvezde u Evroligi i ABA ligi. Ipak, momak pošteno trenira i igra, a dočekao je da mu i ceo Pionir skandira posle pobedničke serije poena protiv Budućnosti  za 69:59 i 1:1 u seriji finala. 

>>>Sukob navijača Zvezde i igrača Budućnosti, Čović smirivao situaciju ispred tunela (VIDEO)

Omić je meč završio sa 15 poena i 10 skokova, najbolji je bio kad je bilo najvažnije, u završnici mu nije bilo ravnog u reketu. Očigledan je njegov napredak sa linije penala, element sa kojim se mučio tokom sezone - sada je imao 9/13.

- Otkad sam došao u Zvezdu znao sam da ima najbolje navijače u Evropu. Mnogo nam je lakše kad su oni tu, navijači su šesti naš igrač. Lepo je čuti skandiranje tvog imena - zaključio je Omić.

Pri izlasku sa terena skandirao mu je i aplaudirao ceo Pionir, a Filip Čović ga je izgrlio. Na kraju meča Omić se okrenuo ka mestu gde su nekada sedele Delije pre bojkota i pesnicom pokazao koliko mu je važna pobeda Zvezde.

VIDEO: Navijač Zvezde sa akreditacijom napao košarkaše Budućnosti

(S.R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zis

    11. april 2018 | 14:22

    Ovi sto sebe nazivaju Delijama ne moraju da dolaze na kosarkaske utakmice ako im je bolje da gledaju Radnik iz Surdulice nego Real ili Barselonu sami neka izaberu

  • Bgdg

    11. april 2018 | 17:09

    Ne znam zasto nije problem naprimer ben..koji je otodoksni musliman.a problem omic..tu je nesto drugo po sredi..

  • Zoran

    11. april 2018 | 13:30

    Gluposti, bitno je kako čovek igra i kako se odnosi prema dresu koji nosi a ne kako se zove. Ako njemu ne smeta doći u zvezdu zašto bi on smetao nama. Dečko je jako pozitivan i da samo tako nastavi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA