≫ 

Potpuno neočekivana izjava Džikića posle pobede nad Zvezdom

Trener Budućnosti nezadovoljan onim što je video u završnici od svojih igrača

  • 9

Budućnost je na korak od prve regionalne titule u istoriji kluba posle pobede nad Zvezdom u trećoj utakmici finalne serije plej-ofa, najneizvesnije do sada.

>>> Pogledajte kako je Lesor promašio zicer za pobedu Zvezde u Morači! (VIDEO)

Pravi spektakl priuštili su igrači oba tima navijačima, košarkaški delikates sa srećnim krajem po igrače domaćeg tima, ali uprkos pobedi, ima nezadovoljnih u taboru crnogorskog prvaka.

- Nisam zadovoljan - čudi izjava trenera Podgoričana Džikića, prenose je Vijesti.

Obrazložio je...

- Feldin je sve pogodio, a nije zadnji šut. Lesor je imao zicer, nije zagrađen na skoku i promašio je, a mi se radujemo kao da smo uradili ne znam šta. To ne može tako. Tako se ne osvaja titula. Dođemo do prednosti, pa ih vratimo našim lošim odlukama. Imali smo lošu selekciju šuta, nismo poštovali koga da napadamo. Iskren da budem, uzdržan sam... - rekao je Džikić koga euforija očigledno nije uzela pod svoje, niti će, sve dok titula ne bude osigurana.

Trener Budućnosti očekuje mudrij pristup u subotu.

- Moramo da znamo koga napadamo, kada napadamo, šta radimo. Moramo mnogo bolje. Igramo protiv evroligaške ekipe, odlične evroligaške ekipe, koja je motivisana da brani ono što ima.

On je slikovito opisao šta zamera igračima...

- Koliko smo imali situacija koš i faul Zvezde? Pa onda se igrač uhvati za glavu i kaže - "pa, hteo sam". Koliko smo mi imali koš-faul situacija? Igra se, bre, za titulu. Nemoj da se zafrkavamo. To moramo da učimo od njih, oni su to naučili u Evroligi - kazao je Džikić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vase ime

    13. april 2018 | 23:34

    Odlican strucnjak. Steta sto nije ostao u partizanu da napravi novu eru kao vujosevic

  • Djoolo

    13. april 2018 | 23:23

    Dzile skida pritisak sa svojih igraca! To je fora , tako se to radi , a ne Alimpije dobar momak, lepa brada, ali nije za C.Z.! Mora on.jos da se brusi.u Cacku Vrscu ili Laktasima!

  • Spawn

    13. april 2018 | 22:47

    Ima Dzile pravo. Bas mnogo srece su imali u zadnjem napadu. Promasaj sezone za Lesora u najbitnijem momentu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA