≫ 

Oladipo zasenio i Lebronov "tripl-dabl": Indijana deklasirala Klivlend i povela u seriji (VIDEO)

Pejsersi odigrali sjajan meč u gostima

  • 1

Vicešampion NBA lige Klivlend poražen je u prvoj utakmici prve runde doigravanja na svom terenu od Indijane - 98:80!

Pejsersi su tako poveli u seriji, a do pobede ih je vodio maestralni Viktor Oladipo sa 32 poena, 6 skokova i 4 asistencije.

>>> Najluđa završnica NBA meča ove sezone: Tri trojke za 11 sekundi, košarkaš Baksa pogodio sa devet metara za produžetak! (VIDEO)

Majls Tarner sa 16 i Bogdanović sa 15 poena dali su važan doprinos "brejku" na startu serije protiv favorizovanih Kavalirsa koji su i u ovom meču pokazali brojne slabosti i u ovom trenutku ne deluju kao ekipa kadra da se umeša u borbu za završnicu šampionata.

Od početka utakmice gosti su diktirali igru i rezultat, bilo je i +20 u korist Indijane, a sve što je Klivlend uspeo da uradi je prilazak na sedam razlike, međutim nije se moglo dalje, jer je Oladipo gospodario u "Kviken Loans Areni" večeras.

Lider Kavsa meč je završio sa 24 poena, 10 skokova i 12 asistencija, ali će mnogi ovaj duel pamtiti, barem kada je Džejms u pitanju, po njegovom prvom porazu u prvoj utakmici doigravanja ikada.

Džej Ar Smit je ubacio 15, Leri Nens 10 i to su jedini igrači, uz Džejmsa, koji su koliko-toliko napadački isparirali Pejsersima.

Podbacio je Kevin Lav koji je upisao devet poena.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miloje Bubanja

    16. april 2018 | 08:59

    klivlend je naleteo na tvrd orah.. bice iznenadjenja ne sad u prvoj fazi plej ofa.. nego i u finalu istocne konferencije,sto se zapada tice, tu ce golden stetj ici dalje, ne moze hjuston sa njima

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA