Bjelica na pragu odlaska iz Zvezde?

Crveno - beli su rešili da naprave ozbiljne rezove pred Superligu

  • 23

Košarkaški klub Crvena zvezda posle gubitka titule u ABA ligi povlači neke ozbiljne poteze. Posle otpuštanja Dilana Enisa i dovođenja Filipa Čovića i Alekse Radanova, na pragu odlaska je i Milko Bjelica. To se jasno vidi iz rečenice u saopštenju kluba:

>>>Zašto za Zvezdu i nije toliko loše ako ne bude igrala Evroligu?

- Imajući u vidu da Milko Bjelica ima ugovor sa klubom do kraja sezone, u toku su razgovori sa njim oko njegovog statusa u klubu, s obzirom da je u poslednje vreme, neke važne utakmice za klub odigrao u neočekivano slaboj formi.

Ekipa Crvene zvezde mts prvi meč u Superligi igra u sredu u dvorani „Aleksandar Nikolić" protiv zemunske „Mladosti".

VIDEO: Ovako je navijač Zvezde napao košarkaše Budućnosti

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • marko

    16. april 2018 | 18:21

    Srecan mu put

  • SAŠA FRANKFURT

    16. april 2018 | 18:26

    Za Enisa je najveća glupost što su ga oterali, za Bjelicu opravdano!! Enis je prošao Evroligu, stekao iskustvo kakvo takvo!! Vi dovodite igrače koji su evroligu gledali na TV-u! Radanov je ok, i bio bi nosioc zajedno s Dilanom, ali....!! Rasturanje tima se nastavlja, kao prošle sezone kad su prodali 11 igrača!! Kako li zadržaše Alimpijevića?! On je prvi trebao da leti, al je jeftin i "neka ga"!! To što je uništio Zvezdu, zahvaljujući i Čoviću nema veze!!

  • Sabrosa

    16. april 2018 | 17:44

    Bjelica ce i sledece sezone da igra Euroligu i to kod Dzileta. A sta je sa kapitenom, o njegovoj formi ne govorite? Ako je Bjelica los 3-4 meseca, LeBranko je kriminalno los od pocetka sezone.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA