Grk brutalno zakucao i stavio na poster centra Seltiksa, Čarobnjaci slavili protiv Raptorsa! (VIDEO)

Borba za prolazak u narednu rundu plej ofa sve je neizvesnija

  • 1

U noći između petka i subote, Milvoki je sjajnom partijom prosto demolirao Boston Seltikse 116:92 i tako poveo 2:1 u seriji. Meč obeležio Adetokumbo sjajnim zakucavanjem.

>>>Ovo su potezi Lebrona Džejmsa sa druge planete u meču sa Indijanom! (FOTO) (VIDEO)

Adetokumbo i drugovi vodili su od samog početka, a koliko su bili dominantni dovoljno govori podatak da su Kelti prišli samo na minus 14, tokom meča, ali tada je Grk brutalno zakucao i raspršio nade Bostona da može do preokreta.

Pogledajte zakucavanje kojim je Adetokumbo posterizovao protivnika:

Najbolji u pobedničkom timu bio je Kris Midlton sa 23 poena, pratio ga je Janis Adetokunbo sa 19 poena, dok je Erik Bledsou meč završio sa 17 poena, koliko je imao  i Džabari Parker.

U redovima Bostona, najefikasniji je bio Al Horford sa 16 poena, Greg Monro je imao 15 poena, uz 12 skokova, a poen manje uz pet uhvaćenih lopti upisao je Džejson Tejtum.

Da podsetimo, četvrti meč serije igra se u nedelju od 19 časova po našem vremenu.

U trećem susretu košarkaši Vašington Vizardsa ubedljivo su savladali Toronto Reptorse na svom parketu 122:103 i smanjili rezultat u seriji na 2-1.

Najzaslužniji za pobedu bili su Džon Vol i Bredli Bil, koji su meč završio sa po 28 poena. Vol je dodao i 14 asistencija i šest skokova. Pratili su ih Marćin Gortat sa 16 poena i Majk Skot i Keli Ubre junior sa po 12.

U redovima Toronta, najefikasniji je bio Demar Derozan sa 23 poena, Kajl Lauri je ubacio 19, uz osam asistencija, Jonas Valančunas je dodao 14, a OG Anunobi 12.

Sledeća utakmica na programu je između nedelje i ponedeljka tačno u ponoć po našem vremenu.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA