Reper iz zatvora otišao da gleda Filadelfiju, Dragić ošamario protivnika tokom meča (FOTO) (VIDEO)

Siksersi su savladali Majami i prošli u polufinale Konferencije

  • 0

Košarkaški Filadelfije plasirali su se u polufinale Istočne Konferencije NBA lige, pošto su u petom meču kod kuće bili bolji od Majamija rezultatom 104:91.

Pored sjajnih Redika i Embida, meč je obeležio i dolazak popularnog repera Mik Mila u dvoranu, manje od 24 sata po izlasku iz zatvora.

Mil je u novembru osuđen na dve i po godine zatvora, ali je pušten na slobodu odlukom suda.

On se na meču pojavio u društvu suvlasnika Siksersa, jednog od guvernera Pensilvanije, kao i vlasnika Filadelfija Iglsa.

Mik Mil, prvi s leve strane Foto: AP/Tanjug

Na sebi je imao Embidov dres koji je meč završio sa 19 poena i 12 skokova. Redik je ubacio 27 poena, Simons je imao 14, Belineli 11, a Hrvat Šarić osam.

U redovima Majamija Olinik je imao 18, Džonson 16, a Dragić 15. Zanimljivo, Slovenac je tokom meča dobio jednu tehničku grešku, jer je ošamario protivnika po glavi.

Golden Stejt je takođe završio posao protiv San Antonija u petoj utakmici. Šampioni NBA lige su slavili rezultatom 99:91 i tako prvi stigli do četvrtog trijumfa.

Samo su Durent, Tompson i Grin igrali za Ratnike na ovom meču. Prvi je postigao 25 poena, drugi poen manje, dok je Grin stao na 17.

Aldridž je sa 30 poena i 12 skokova bio najraspoloženiji za igru u redovima Sparsa. Peti Mils je ubacio 18, a Đinobili i Andreson po 10.

Boston je poveo sa 3:2 u seriji protiv Milvokija, posle pobede od 92:87.

Horford je sa 22 poena i 14 skokova bio najefikasniji u domaćem dimu, doks e kod gostiju istakao Midlton sa 23 poena. Grk janis je bio blizu tripl-dabla sa 16 poena, 10 skokova i devet asistencija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA