≫ 

Pivo i pica do kraja života: Ponuda za NBA zvezdu od koje kreće voda na usta

Neobična ideja lokalnog proizvođača piva da se Kavaj Lenard zadrži u Sparsima

  • 0

Kavaj Lenard se nalazi na izlaznim vratima San Antonija za koji praktično da nije ni igrao ove sezone, što zbog oporavka od povrede, što zbog nesuglasica sa ljudima iz kluba, zbog čega je dao signal agentima da je spreman za nove izazove - van svlačionice Sparsa.

Iako situacija sa njegovim statusom nije najjasnija, mada je prilično izvesno da je rastanak blizu, navijači San Antonija i dalje gaje nadu da se najbolji igrač franšize u proteklih nekoliko godina može predomisliti i nastaviti karijeru u Teksasu.

Neki su čak spremili konkretnu ponudu ne bi li naterali Kavaja da ostane deo ekipe Grega Popoviča, a ona glasi - pivo i pica do kraja života!

Naravno, pod uslovom da Lenard i naredne sezone nastavi u San Antoniju, ali i posle toga još dugo godina.

Jedna lokalna pivara, koja ima i lanac restorana, je iznela ovu ponudu, a nije joj pvi put jer se na isti način angažovala kada je svojevremeno trajala neizvesnost oko produžetka ugovora Tima Dankana i Lamrakusa Odlridža.

U ponudi za Lenarda piše:

- Znamo da su stvari u poslednje vreme čudne. Mnogo je glasina, upiranja prstiju, dovodi se u pitanje tvoja lojalnost i štošta još... Ali, istina je da mi stvarno želimo da situacija bude kao nekada. Znaš, kako se nikada nismo brinuli jer nisi puno govorio? Ili kako nikad nismo dovodili u pitanje tvoje ćutanje kao znak da nešto nije u redu? Tako da, evo naše ponude: Zaboravimo prethodnu sezonu, želimo da se vratiš, a da smo ozbiljni nudimo ti zauzvrat pivo i pice do kraja života. Nije šala - stoji u poruci.

Lenard je prethodnih nedelja boravio u Njujorku na rehabilitaciji, a uskoro bi trebalo da ispregovara sa Sparsima o produžetku saradnje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA