≫ 

Boston preživeo 42 poena Lebrona Džejmsa, istorija kaže da su već u finalu NBA lige (FOTO) (VIDEO)

Seltiksi sada vode sa 2:0 u seriji, što nikada u istoriji nisu ispustili

  • 1

Pogađao je Lebron Džejms, ali je pogađala i ekipa Bostona! A upravo ta ''ekipa'' je odskočila ispred individualca i savladala Klivlend rezulttaom 107:94 za 2:0 u finalnoj seriji Istočne konferencije NBA lige.

Rezultat koji im daje za pravo da se već raduju plasmanu u veliko finale, iako još ništa nije gotovo. Međutim, istorija kaže - Boston nikada nije izgubio kada je u plej-ofu vodio sa 2:0. Ukupan skor je 37-0. Impresivno, nema šta.

Kelti su imali čak šestoricu dvocifrenih košarkaša, a izdvojio se Braun sa 23 poena i sedam skokova. Rozijer je imao 18, Horford 15 poena i 10 skokova, dok su Moris, Tatum i Smart takođe bili na nivou.

Košarkaški Bostona slave pobedu nad Kavsima Foto: AP/Tanjug

Lebron Džejms je brojao do 42, a uspeo je da zabeleži još 12 asistencija i 10 skokova. Ipak, nedovoljno za trijumf i eventualan brejk. Zanimljivo, on je ubacio čak 21 poen od Klivlendovih 27 u prvoj deonici.

- Biću dobro. Neću imati problema da zaspim. Izađeš na teren, daš sve od sebe i onda možeš da živiš s tim ukoliko si izgubio - rekao je Džejms.

Kevin Lav ga je jedini pratio sa 22 poena i 15 skokova, a Korver je sa klupe ubacio još 11 poena.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miloje Bubanja

    16. maj 2018 | 15:45

    aklo klivlend misli dalje neka puste ante zizica da igra, onaj ce postici 20 poena.. ovde centre osim kevina lava ja video nisam dok sam gledao utakmicu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA