≫ 

Veseli za Telegraf o kidanju obruča u Areni: Mislio sam da ću biti kratak... (VIDEO)

Čeh prokomentairsao najbolji potez završnog turnira

  • 1

Zakucavanje Jana Veselog obeležilo je prvo polufinale Evrolige fajnal-fora između Fenerbahčea i Žalgirisa, Čeh je brutalno "posterizovao" direktnog čuvara Brendona Dejvisa i moćno prikucao loptu u koš.

Definitivno, bio je to potez koji je donekle okrnjio borbeni moral Litvanaca u tom trenutku, mada je aktuelnom prvaku Evrope bilo potrebno još mnogo napora da slomi otpor odličnog tima Šarunasa Jasikevičijusa.

>>> Kori Higins odgovorio Veselom: Zversko kucanje lidera CSKA protiv Reala! (VIDEO)

Posle meča pričali smo sa Veselim koji je doprineo plasmanu u finale Evrolige sa osam poena i tri skoka.

- Prolazak u finale je veliki uspeh za njih, stavrno su se borili od prvog do poslednjeg sekunda, odlučilo je možda naša veća borbenost i koncentracija - sumirao je kratko Čeh u kamere Telegrafa.

Nezaobilazno pitanje bilo je o zakucavanju koje je mnoge u Areni ostavilo u neverici. Delovalo je da će Čeh biti "kratak" da se izvije preko Dejvisa, međutim...

- Dobro je ispalo, i ja sam mislio da sam kratak, ali je dobro ispalo - sa zadovoljnim osmehom konstatovao je Veseli potez koji je obeležio meč.

POGLEDAJTE KUCANJE VESELOG O KOJEM SE PRIČA

Real ili CSKA?

- Uopšte ne razmišljam ko će biti u finalu, znam samo da će biti teška utakmica sa kim god da igramo. Treba se odmorimo večeras i spremimo se sutra za nedelju.

Veseli nije imao sreće da se sa Partizanom pre osam godina u Parizu plasira u finale, sada mu je to pošlo drugi put zaredom u "njegovom" Beogradu.

- Nikad nisam razmišljao da ću ikad igrati fajnal-for u Beogradu, srećan sam što sam ovde, ali ono što pričam svima, nismo došli da lutamo u Beogradu, da se viđamo ne znam s kim... Treba da se fokusiramo na naš posao, jedan deo smo odradili, sad da se  fokusiramo za nedelju.

POSLUŠAJTE I ŠTA JE VASA MICIĆ REKAO POSLE PORAZA OD FENERBAHČEA

(Saša Grujović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nscz

    19. maj 2018 | 07:31

    Da ne bude zabune za citaoce iako se Veseli spominje u svakom clanku Bobi Dikson je igrac utakmice sa 19 poena. Nigde spomenut jer Boze moj nije igrao za tamo neki klub iz ljubavi da bi ga spominjali

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA