≫ 

Misterija bradonje Đanga Trtića otkrivena: Evroligin šoumen u stvari je Srbin Darko! (VIDEO)

Đango Trtić "fura" seksi balkanski stil i humor kojim je osvojio ljubitelje košarke širom Evrope

  • 2

Otkačeni voditelj Đango Trtić, protagonista evroligine zabavne emisije Kul Evroliga, glavna je zvezda fajnal-fora u Beogradu, naravno pored košarkaša i trenera.

>>>Šta ima brate? Bobi Dikson na srpskom posle pobede, a saigrač je morao pomalo vulgarno da ga nahvali (VIDEO)

Priča gospodina Trtića je takva da bi slobodno mogao da se snimi film u kojem bi on lično igrao glavnu ulogu, s obzirom na to da je profesionalni glumac. Tokom života prošao je pola planete, pre nego se nastanio u Barseloni, koju obožava. Govori nekoliko jezika, a život ga nije mazio s obzirom na česte selidbe.

Uvek nasmejani, harizmatični bradonja sebe predstavlja kao "najzanimljivijeg tipa" Evrolige i najstarijeg "rukija" takmičenja. Za sve prave ljubitelje evropske košarke koji prate njegov košarkaški šou program, lik Đanga Tripl-Dabl Trtića je prava misterija.

Đango intervjuiše košarkaše za potrebe svoje emisije; Printskrin: Youtube/EUROLEAGUE BASKETBALL

Baš zato, posle uvodnih emisija u kojima se pojavio i intervjuisao i dobro "namučio" brojne košarkaške zvezde, mnogi su se zapitali: Ko je Đango? Odakle je? Za koga navija? I šta zapravo radi?

Posle uvodnog pitanja na engleskom, proverili smo da li: "Pričaj srpski da te ceo svet razume", važi i u ovom slučaju i dobili munjeviti odgovor.

- Brate, važi svugde u svetu, ne samo u Beogradu. Ja pričam srpski u Njujorku, Buenos Ajresu, Barseloni, pa što ne bih i ovde.

Da. Đango Trtić u stvari je Darko Perić, glumac rođen u Kladovu kojeg je put preko Bukurešta, Berlina i ostatka sveta doveo u Barselonu. Osim voditeljskim poslom, bavi se i glumom koja mu je u krvi.

- Ja sam odrastao uz raspadanje jedne zemlje i uz legende kao što su Divac, Bodiroga, Đorđević...Košarka je moja velika ljubav. A Đango? On je miks glume, filma, televizije i košarke.

Đango Trtić igra asocijacije sa Feldinom; Printscreen: Youtube/EUROLEAGUE BASKETBALL

Za njega lično Evroliga je NBA na evropski način kojem dušu daju navijači bez kojih sve što se radi ne bi imalo smisla.

To je ujedno i glavni motiv kreiranja Đanga, šašavog voditelja sa "dušom" koji svojim zadacima i smicalicama dovodi zvezde evropske košarke do ivice živaca i suza, naravno od smeha koji često ne mogu da suzdrže.

Pogledajte u video na početku teksta, Darkovu košarkašku priču i specijalni zadatak koji je ispunio samo zbog čitaoca Telegrafa.

U stanju je da pola Evrope nauči kako se pravilno igra srpsko kolo; Printscreen: Youtube/EUROLEAGUE BASKETBALL

(S. Grujović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Deki

    20. maj 2018 | 14:08

    On je igrao u veoma dobroj španskoj seriji "La casa de papel " ima je na Netfliksu

  • Rekao sam.

    20. maj 2018 | 11:56

    To sam vam napisao pre mesec dana ko je i sta je i da vrlo dobro upamtite njegovo ime.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA