≫ 

Gospodska izjava Željka Obradovića posle poraza od Reala u finalu Evrolige!

Srpski stručnjak oduševio komentarom utakmice

  • 8

Gospodski, nema šta! Upravo tako se Željko Obradović poneo prema Realu, nakon što je njegov Fenerbahče izgubio od ''kraljevskog kluba'' u finalu Evrolige.

Prilikom sumiranja prvih utisaka, srpski stručnjak se dotakao igrača Reala koji su bili povređeni tokom sezone.

- Iskoristio bih priliku da čestitam Realu na tituli. Znam koliko problema su imali tokom sezone sa povredama i drago mi je što su titulu osvojili igrači koji su se oporavili. Znam šta to znači za njih - rekao je Obradović i nastavio:

- Što se tiče samog meča, presudili su neki detalji. Naša odbrana nije bila na nivou, ali smo imali i lako promašene zicere. Sve je to uticalo konačan rezultat. Čestitam svojim igračima, jako sma ponosan na njih zbog svega što su uradili. Nije bilo lako doći u finale posle promena koje smo imali u timu. Želim da se zahvalim velikoj podršci navijača Fenerbahčea. Pratili su nas gde god da smo igrali.

Obradović na meču sa Realom Foto: Darko Vojinovic

Zatim je nastavio:

Moramo da analiziramo šta je potrebno da bi ponovo bili na F4. Motivacija igrača nije bila na velikom nivou. U drugom poluvremenu nismo imali ni koncentraciju. Igrači Reala su lako prolazili, pogotovo Kozer. Imali smo zatim priliku da se vratimo u meč zahvaljujući nešto manjoj petorci.

- Hvala Evroligi što je dovela F4 u moju zemlju, u Beograd. Nadam se da će biti prilike da se ovakvo nešto ponovi, jer je organizacija bila sjajna.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boske

    20. maj 2018 | 23:10

    Kao trener ne postoji bolji..... Kao strucnjak,svaka cast za sve sto je uradio.... Ali od.onog trenutka posle one izjave kada je doziveo poraz od ZVEZDE....kada je pokazao svu sujetu i mrznju prema klubu kao sto je Zvezda.Sto je jos veca sramota posto je sa ovih prostora.Od tog trenutka ne mogu da.ga gledam.I uvek cu navijati protiv njegovog tima.Kapa dole treneru ,kao covek za mene si nula.....moje misljenje naravno

  • marko

    21. maj 2018 | 00:33

    Sve stručnjak do stručnjaka komentariše. Baš bih voleo da znam čime se vi u životu bavite i koliko ste u tome uspešni. Sigurno ste poslednja rupa na svirali, pa onda kad se dohvatite interneta možete da dajete stručne savete i analize, misleći da ste se tako sakrili pa glumite neke veličine. Izvinite, ali odmah smo vas prepoznali, i dalje ste poslednja rupa na svirali

  • car

    21. maj 2018 | 01:00

    Ovi stručnjaci sto komentarisu,svi jači od gospodina Željka Obradovica!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA