Bjelici baš nedostaje reprezentacija: Ne mogu da dočekam da opet obučem dres Srbije!

Došao je taj trenutak!

  • 7

Košarkaš reprezentacije Srbije Nemanja Bjelica rekao je za sajt FIBA da je nestrpljiv kada je u pitanju dres Orlova.

- Igranje za nacionalni tim veoma je važno i zaista uživam u tome. Voleo bih da pomognem saigračima ovog leta da pobedi i da prođe u drugu rundu kvalifikacija - rekao je Bjelica za zvaničan sajt FIBA.

On je morao da propusti zbog povrede prethodna dva okupljanja (OI 2016, SP 2017), pa je to razlog za veliku želju.

>>>Jokića u skorije vreme nećemo gledati u reprezentaciji: Srpski centar u Beogradu pričao o svom statusu u nacionalnom timu

- Imamo još dva meča, prvi je na gostovanju protiv Gruzije (29. jun), dok se u poslednjem meču sastajemo sa Nemačkom drugog jula pred domaćom publikom. Ta utakmica (s Nemačkom) mogla bi da bude odlučujuća i to je kao neko finale ove prve runde - dodao je Bjelica, koji igra za Minesotu na klupskom nivou.

On veruje u trijumf, pre svega zbog podrške.

- Pobedićemo, imaćemo veliku podršku s tribina tokom celog meča. Naša publika voli košarku i nacionalni tim, tako da je svaki meč pred njima posebno iskustvo. Volim da igram pred njima i ne mogu da dočekam da ponovo to uradim. Biti podržan od više hiljada navijača je poseban osećaj i ta ujedinjenost oko reprezentacije daje nam dodatnu energiju - zaključio je Nemanja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA