Kreće borba za finale: Karata za večiti derbi nema u prodaji!

S obzirom na to da je bezbednost na prvom mestu, iz kluba su saopštili da neće biti razmene ulaznica kao ni slobodne prodaje

  • 7

Pred prvu polufinalnu utakmicu plej ofa superlige između Crvene zvezde i Partizana, sa Malog kalemegdana poručuju da će kapije hale biti otvorene u 16 sati, ako i to da karata u slobodnoj prodaji neće biti, kao ni razmene istih.

>>>Evo kad Zvezda i Partizan počinju polufinalnu seriju plej -ofa!

Crveno-beli domaćini su prve utakmice polufinala plej-ofa Superlige Srbije protiv ekipe Partizana, koja će se igrati u ponedeljak 28.juna u dvorani "Aleksandar Nikolić".

Prvi meč igra se od 18 časova, a iz kluba obaveštavaju sve navijače da karata za ovu utakmicu u slobodnoj prodaji neće biti.

VIDEO: Vanja Marinković: Piće bih popio sa Perom Antićem!

Takođe, iz bezbednosnih razloga, nikome ko ne bude posedovao ulaznicu neće biti omogućeno da priđe dvorani „Aleksandar Nikolić", čije će kapije za ovu priliku, u ponedeljak 27.maja, biti otvorene u 16 časova.

Klub apeluje da svi koji se budu našli u hali u ponedeljak, fer i sportski navijaju, i naprave ambijent dostojan završnice nacionalnog šampionata.

VIDEO: Predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović o Evroligi, navijačima i prelasku igrača Partizana u Zvezdu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NekoKo

    27. maj 2018 | 02:37

    Nadam se da će Dileje držati reč i da neće doći, što bi bilo super za sve normalne ljude koji bi da gledaju Zvezdu u hali.

  • Cex

    26. maj 2018 | 14:26

    Zar oni nisu domacini u zelezniku?

  • Igorrr

    26. maj 2018 | 14:02

    Ljudi budimo realni, Partizan ce proci dalje ,jer ove setone zaista imamo bolji tim.Ovo je samo moje mišjenje nzm za vas.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA