≫ 

Kvinsi Miler dobio Zvezdu na sudu!

Ostali su crveno-beli dužni Amerikancu 91.000 evra koje će morati da mu isplate nakon presude BAT-a

  • 11

Bivši košarkaš Crvene zvezde Kvinsi Miler dobio je spor protiv kluba sa Malog Kalemegdana na Košarkaškom arbitražnom sudu (BAT) pa će crveno-beli morati da mu isplate sva zaostala dugovanja.

Reč je o sumi od 91.000 evra.

Miler se za zaštitu svojih prava obratio BAT-u pošto mu novac iz ugovora nije isplaćen, prenosi košarkaški portal Eurohoops, u pitanju je poslednja rata iz ugovora u sezoni 2015/2016, plus bonusi za osvajanje ABA lige i Superlige.

Amerikanac je ostavio sjajan utisak tokom boravka u klubu, beležio je 14.1 poen i 5.7 skokova u proseku po utakmici u Evroligi, jedan je od najzaslužnijih za plasman u doigravanje te sezone, prvo u istoriji kluba u najjačem takmičenju.

Iste sezone bio je imenovan u drugi najbolji tim Evrolige.

Nakon odlaska iz Beograda potpisao je za Makabi iz Tel-Aviva, ali je zbog povrede praktično bio neupotrebljiv za ekipu. Pokušao je kasnije i u Bambergu, međutim ni u nemačkom evroligašu nikada nije uspeo da reprizira partije koje je pružao u Zvezdi.

Poslednji tim bio mu je portorikanski Piratas.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Joca

    10. jun 2018 | 06:41

    Tako i treba...svaki dinar da se uzme od kluba posto je ugovor glasio tako...nije bitno za koji klub je igrao...a Dulo je ekpert za "časove ljubavi"😂😂😂

  • vlada

    9. jun 2018 | 21:49

    Ako mu nije isplacena plata , treba mu je isplatiti jer je posteno zaradio svoju platu

  • Krle

    9. jun 2018 | 19:59

    Casovi ljubavi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA