≫ 

Zvezda dobila novog direktora: Ristović napustio klub iz ličnih razloga!

Umesto njega na mesto vršioca dužnosti biće postavljen dosadašnji direktor marketinga crveno-belih

  • 2

Crvena zvezda je obavestila javnost da Davor Ristović od prvog jula neće više obavljati funkciju direktora kluba sa Malog Kalemegdana.

Klub je objavio da se Davor Ristović povlači iz ličnih razloga, nakon što je na ovoj poziciji proveo 7 godina. Ristovića će na poziciji direktora, za sada kao vršilac dužnosti, zameniti Filip Sunturlić, koji je do sada obavljao funkciju direktora marketinga Zvezde.

Crveno-beli su se zahvalili Ristoviću na velikom angažmanu, trudu i svemu što je uradio za Zvezdu u prethodnom periodu, a on je istakao zahvalnost Nebojši Čoviću sa kojim je sarađivao od 2002. godine.

- Zahvaljujem se svim zaposlenima u klubu, igračima, trenerima, i na prvom mestu predsedniku Nebojši Čoviću, sa kojim sam sarađivao od 2002. godine kada sam stigao u KK FMP, gde sam proveo nezaboravnih 9 godina. Zajedno smo osvojili čak 16 seniorskih trofeja, što za mene predstavlja ogromnu satisfakciju za rad i trud, koji mi je istovremeno doneo i veliko životno i profesionalno iskustvo. Crvenoj zvezdi želim puno uspeha u nastavku, i naravno, vidimo se u „Pioniru" - poručio je Ristović.

Zvezda ističe da će o daljim koracima pravovremeno informisati zvezdašku i košarkašku javnost u narednom periodu.

VIDEO: Juniori Zvezde poraženi na startu Evrolige

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA