≫ 

Novi trener Zvezde dolazi iz Olimpijakosa!?

Crveno-beli mogli bi da dobiju trenera na "duže staze"

  • 4

Uprava košarkaškog kluba Crvena zvezda pokušaće da angažuje pomoćnog trenera Olimpijakosa Milana Tomića koji bi od sledeće sezone preuzeo vođenje ekipe. 

>>>Alimpijević karijeru nastavlja u NBA ligi!

Kako prenosi Mozzartsport, bez obzira na to što je Milenko Topić osvojio titulu sa crveno-belima i imao maksimalan učinak, uprava sa Malog Kalemegdana razmatra mogućnost dovođenja Milana Tomića, pomoćnog trenera Olimpijakosa.

Ako dođe do dogovora Topić bi se vratio na mesto asistenta.

Da podsetimo, Tomić od 2008. godine radi u Olimpijakosu, gde je osvojio veliki broj trofeja. Ipak, ako se odluči da započne samostalnu karijeru, klupa crveno-belih mogla bi da bude pravi izbor kako za njega, tako i za klub.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nenad

    22. jun 2018 | 08:04

    daj boze, bio je odlican igrac!!! za 10 god sedeo je kao pomocni trener strasnim trenerima, na 10 f4 EL, u zlatnoj eri olimpijakosa, trenirao velike igrace!!!proslog leta nije hteo da dodje, nece najv. ni ove jer niko od iole ozbiljnijih trenera i ljudi ne zeli bilo kakvu saradnju sa covicem koja je maltene nemoguca jer je covke u klubu od predsednika do ekonoma sve. nazalost, i ove sezone nas ceka klipa ili tako neko, samo takvima covic moze da sklapa tim, vodi utakmice...

  • Mickey

    22. jun 2018 | 10:24

    Pocnite dovoditi igrace.A ne kao prosle godine.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA