≫ 

Partizanov dug smanjen za 3.8 miliona evra! Mijailović lepu vest saopštio pred slavnim zvanicama na useljenju u novu "crno-belu kuću" (VIDEO)

KK Partizan ima razloga da bude ponosan na minuli rad

  • 14

Dug Košaraškog kluba Partizan smanjen je na 3,8 miliona evra, izjavio je u ponedeljak predsednik kluba Ostoja Mijailović.

Crno-beli su svečano obeležili selidbu u nove prostorije u nove prostorije na Senjaku, uz prisustvo velikana kluba.

Gosti na predstavljanju "Partizanove kuće" bili su Bogdan Bogdanović, bivši igrači Miroslav Berić, Miroslav Radošević, Aleksandar Čubrilo, Milenko Tepić, Kosta Perović, Ivo Nakić, kao i nekadašnje zvezde tima, a sada čelnici KSS predsednik Predrag Danilović i potpredsednik Dejan Tomašević.

Među zvanicama su bila i dvojica najuticajnijih košarkaških menadžera u Evropi Miodrag Ražnatović i Aleksandar Rašković, kao i direktor Košarkaške lige Srbije Leon Deleon.

Pred svima njima, predsednik Partizana Mijailović se pohvalio podatkom koji obećava bolje sutra za slavni klub.

- Partizan je bio rudnik bez svetlosti, niko ga nije hteo zbog dugova i trebalo je pripremiti sistem. Finansijski smo stabilizovali klub, dug je bio 7,1 milion evra, a sada smo ga dosta smanjili. Od preostalog duga od 3,8 miliona evra, 1,7 miliona evra se duguje bivšim igračima - rekao je Mijailović na konferenciji za medije.

Čanak će u narednoj sezoni imati na raspolaganju respektabilan tim Foto: MN Press

Veliki posao urađen je sa Marfin bankom i prema rečima prvog čoveka Partizana, sudski veštaci su utvrdili da banka duguje njima.

Kao glavni cilj označio je povratak u Evroligu i napad na osvajanje ABA lige.

- Nisam zadovoljan petim mestom u ABA, niti igrama u Superligi, ali je osvajanje Kupa dobar rezultat - kazao je Mijailović.

Za direktora mlađih selekcija imenovan je još jedan bivši košarkaš crno-belih Vladimir Dragutinović.

Novi sportski direktor, nekada igrač Nikola Lončar, navodi da se vratio u Partizan kako bi pomogao klubu da se vrati na mesto "kojem pripada".

- Još pravimo strategiju, ciljevi su Evroliga i trofeji. Nadam se najboljem, doneću znanje, energiju, kontakte...Nisam verovao da će Mijailović ovako brzo da stabilizuje klub - navodi Lončar i dodaje da radi na pojačanjima, ali neće da otkriva imena.

Potvrdio je da će kapiten Novica Veličković i u sledećej sezoni predvoditi crno-bele.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • pirke

    25. jun 2018 | 23:45

    Molim navijace ovog kluba da objasne nama Zvezdasima kako je ovo moguce i da jos jednom napisu kako to kod Zvezde nije bilo moguce.Vi ste sampioni samo u ovakvim stvarima..tu imate visedecenijsko iskustvo.Da je ova vest o Zvezdi bilo bi bar 200 komentara od strane grobara.DJON-OBRAZ

  • Zis

    25. jun 2018 | 23:01

    Bas bih voleo da vidim kako se to vracaju tolike pare kad svi znamo da vama i Zvezdi drzava daje pare .Kako ste vi zaradili tolike pare za tako kratko vreme od kada ste vi na celu kluba ...

  • ⭐⭐⭐

    25. jun 2018 | 21:04

    Gde ste sad grobari? Vi govorite da je to nemoguće...Aj sad da vas čujem,Zvezda krade a vi?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA