Lebron izazvao ludnicu u LA: Deliće besplatno pice celom gradu, ali deo navijača već hoće da ga otera! (FOTO)

Ne dopada se Kralj svima u Los Anđelesu

  • 2

Los Anđeles Lejkersi konačno su ozvaničili dolazak Lebrona Džejmsa, bez javnog objavljivanja detalja ugovora.

- Danas je veliki dan za Lejkerse i naše fanove širom sveta, dobrodošlicu želimo trostrukom NBA prvaku i četvorostrukom MVP-ju - rekao je čelnik Lejkersa Medžik Džonson.

- Lebron je poseban, najbolji na svetu, voli da se takmiči i strašan je lider, čini sve da učini saigrače uspešnim. Lejkersi su ushićeni što imaju čoveka koji je bio u devet NBA finala. To je veliki korak ka povratku Lejkersa u plejof, zatim i finala.

Džejms je igrao 82 meča u prošloj sezoni, imao je prosek od 27,5 poena, izjednačio je rekord karijere sa 8,6 skokova uz rekordnih 9,1 asistencija, što je drugi učinak u NBA ligi svih vremena.  Uz sve to imao je 54,2 posto šuta iz igre, a zatim je postao prvi igrač u NBA istoriji koji je došao najmanje do 30.000 poena,  8.000 skokova i 8.000 asistencija.

 

Lebron je rešio usput da napravi marketinški potez, u lancu picerija čiji je jedan od vlasnika, deliće se besplatno pice između 14 i 17 časova 10. jula, na svim lokacijama u Los Anđelesu.

 

Ipak, njegov dolazak nije se dopao svima, pošto su već uništeni murali sa njegovim likom sa negativnim porukama - ima navijača koji strahuju da bi Džejms mogao da pokvari Kobijevo nasleđe, kao jedine ikone novijeg doba u ovom klubu.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rora

    10. jul 2018 | 09:44

    Mogla bi da ga uzme Zvezda jer sa ovakvim kadrom igraca borice se da ne ispadne iz lige🤣

  • Sima

    10. jul 2018 | 09:45

    Covicu reaguj,dovedi ga u Zvezdu😁

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA