≫ 

Nikola Jokić dobija pleja iz Lejkersa!

Na pomolu je novi "pakleni" tandem ukoliko veteran zaigra onako kako ume

  • 0

Novi saigrač najplaćenijeg srpskog košarkaša Nikole Jokića u Denveru u sezoni pred nama biće dosadašnji plejmejker Los Anđeles Lejkersa Ajzea Tomas.

>>>Mučio je Zvezdu prošle sezone, sada je želja crveno-belih! (FOTO) (VIDEO)

Nagetsi su sa liste slobodnih agenata odabrali veterana koji će za jednu sezonu među "grumenjem" dobiti 2 miliona dolara. Zanimljivo, trener tima iz Kolorada Majkl Meloun je već sarađivao sa Tomasom u periodu dok je trenirao Sakramento Kingse.

Najbolji dani Tomasa bili su u Bostonu; Foto: AP/Tanjug

Dvadesetdevetogodišnji plej beležio je najbolje partije igrajući za Boston, 4 puta je bio na Ol staru, ali su trejdovi u Klivlend, pa u Lejkerse, kao i povreda kuka učinili da igrač stagnira. Ipak ukoliko se uspešno oporavi mogao bi da bude od velike pomoći, i čini odličan tandem sa Jokićem.

Ovaj transfer najavio je novinar ESPN-a Adrijan Vojnarovski koji je odlično upućen u većinu dešavanja u NBA.

Da se u klubu radi punom parom videlo se i u noći između četvrtka i petka kada je klub dogovorio da u Bruklin Netsa odu krilni centri Kenet Farid i Darel Artur, kao i  zaštićeni pik prve runde drafta 2019. godine i budući pik druge runde drafta, dok se odrekao usluga plejmejkera Ajzee Vajtheda. S obzirom da je ugovor Jokića poprilično opteretio budžet,  morali su da oslobodie 21 milion dolara za plate igrača.

VIDEO: Bogdan Bogdanović o savetima koje je dobio od Jokića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA