≫ 

Nova bomba na Kališu: Nigerijski džin od 130kg stigao u Zvezdu! (VIDEO)

Dosadašnji centar KK FMP Majkl Odžo novo je pojačanje KK Crvena zvezda mts u letnjem prelaznom roku!

  • 22

Nigerijsko-američki centar visok 216 centimetara, potpisao je sa crveno-belima dvogodišnji ugovor, i biće još jedno pojačanje kluba sa Malog Kalemegdana u takmičarskoj sezoni 2018-2019.

Odžo je studentsku karijeru gradio na univerzitetu Florida Stejt, a u avgustu prošle godine stigao je iz Sjedinjenih Američkih Država u Železnik, gde je u tokom sezone u važnim utakmicama ABA i KLS lige predstavljao veliko osveženje u igri FMP-a.

Tokom sezone u kojoj se u potpunosti afirmisao i predstavio košarkaškom regionu, Majkl Odžo je u ABA ligi imao prosek od 12 poena, 6 skokova, dok je u Superligi uz 6 uhvaćenih lopti imao i zavidan prosek od 14 ubačenih poena, a svojom igrom značajno je doprineo plasmanu FMP-a u finale Superlige Srbije.

Majkl Odžo je rođen u Lagosu 5.januara 1993.godine, visok je 216, a težak čak 132 kilograma. Njegovim dolaskom KK Crvena zvezda mts je nastavila prelazni rok za novu sezonu, kompletirala potpuno novu centarsku liniju. O daljim potezima i transferima igrača, KK Crvena zvezda mts oglašavaće se isključivo na svom zvaničnom sajtu, kao i ostalim klupskim platformama.

Igrao je bitnu ulogu u FMP-u Majkl Odžo Foto: ATA images

VIDEO: Dan kada je Pionir skandirao Omiću

(Telegraf.rs/kkcrvenazvezda.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA