Zvezda traži 350.000 za Lesora, Unikaha se premišlja

Francuz na izlaznim vratima crveno-belih, sve će biti poznato narednih dana

  • 3

KK Crvena zvezda je pojačala reket Maikom Cirbesom, Dušanom Ristićem i Majklom Odžom, pa je realna opcija, a o kojoj se sve glasnije priča, prodaja igrača koji je u minuloj sezoni bio snaga ekipe u pravo u reketu - Matijasa Lesora.

>>> Nova bomba na Kališu: Nigerijski džin od 130kg stigao u Zvezdu! (VIDEO)

Francuski košarkaš ima još godinu ugovora sa crveno-belima, ali po svemu sudeći neće ga odraditi do kraja.

Naime, francuski atleta je meta brojnih klubova, a izgleda da je španska Unikaha najviše "zagrizla" za njega o čemu svedoči i tekst na portalu "diario sur", koji prenosi da su Andalužani ušli u pregovore sa Zvezdom u vezi sa transferom Lesora.

Cena ispod koju crveno-beli neće ići je 350.00 evra što je največi "kamen sporticanja" da se transfer realizuje. Unikaha je ovog leta već izdvojila 250.000 evra obaštećenja za Džejmsa Fernandesa iz Andore, pa je pitanje da li je spremna da investira i u Lesora (obeštećenje Zvezdi, plus ugovor za igrača).

Prostora u budžetu svakako ima, jer se klub rasteretio najvećih ugovora od prethodne takmičarske kampanje (Nedović, Plaza, Ogastin, Mekalum, Bruks), tako da svakako postoji širina da se "završi" i Lesor, pa je sada sve na proceni sportskog menadžmenta da li je pametno ulagati u Francuza.

Španski mediji takođe navodi da Zvezda zahteva isplatu kompletnog obeštećenja za Lesora, što takođe može biti najveća kočnica da se pregovori završe uspešno.

Ako se, pak, posao izjalovi, Unikaha ima "plan B". U pitanju je iskusni Frank Elegar (32, 208), Amerikanac sličnih predispozicija kao i Lesor, koji je slobodan igrač, pošto mu je istekao ugovor sa Lokomotivom Kubanj.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    18. jul 2018 | 19:08

    Ako on vredi 350 000 ja vredim bar 1 000 000.

  • ort

    18. jul 2018 | 22:52

    Dajte ga gratis i jos pocastite ljude sto ga hoce uzeti.Najvece pojacanje za nas je njegov odlazak.Promasaj nad promasajima.

  • Delija

    18. jul 2018 | 19:31

    Valjda 250.000 ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA