≫ 

Lejkersi prave tim po Lebronovom ukusu! Nekadašnji 2. pik stigao u Los Anđeles! (FOTO)

Majkl Bizli je novi igrač koji bi trebalo da pomogne Lebronu Džejmsu u misiji osvajanja titule šampiona NBA lige

  • 2
Foto: Guliver/Harry How/Getty Images

Kontroverzni krilni igrač, koji je proteklu sezonu završio u dresu Njujork Niksa, potpisao je jednogodišnji ugovor sa ekipom Los Anđeles Lejkersa.

>>>Bjelica potpisao za Sakramento i zaradiće 20 miliona dolara!

Kako prenose američki mediji, on će za sezonu provedenu u ljubičasto-zlatnom dresu slavnog kluba iz Kalifornije zaraditi 3.5 miliona dolara.

Majkl Bizli šutira preko Bogdana Bogdanovića iz perioda kada je nastupao za Njujork Nikse Foto: Tanjug/AP

Zanimljivo je da je novopridošli krilni centar proveo jednu sezonu kao saigrač sa novom zvezdom Lejkersa, Lebronom Džejmsom, za vreme njegovog boravka u ekipi Majami Hita u sezoni 2013/2014.

>>>Željko Obradović dobio NBA pojačanje, u Fener stigao brat Dilana Enisa

Džejms je takođe izjavio da je fan Bizlijeve igre, tako da će ovaj potez uprave Lejkersa sigurno dobro uticati na sveukupnu atmosferu u ekipi.

Bizli dolazi u Lejkerse nakon uspešne sezone provedene u Niksima, tokom koje je na 74 utakmice prosečno beležio 13.2 poena i 5.6 skokova uz šut iz polja od 50%, dok je za tri poena imao odličnih 40%.

On je bio jedan od najkonzistentnijih igrača u njujorškom timu, pa bi stoga trebalo da predstavlja važnu ulogu kao jedan od ključnih igrača Lejkersa sa klupe naredne sezone.

>>>Cirbes zapalio zvezdaše povratničkom porukom! (FOTO)

Majkl Bizli, koji je visok 206 centimetara, draftovan je 2008. godine kao drugi pik od strane Majami Hita. U toku svoje karijere porsečno je beležio 12.7 poena i 4.8 skokova.

On će se pridružiti novopridošlim Lebronu Džejmsu, Lensu Stivensonu, Džavejlu Megiju i Ražonu Rondu, koji bi trebalo da uz starosedeoce formiraju tim koji će posle 9 godina vratiti trofej Lerija O'Brajana u vitrine slavnog kluba.

VIDEO: Poslušajte šta je trener Nagetsa rekao o Jokiću na srpskom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA