Vujošević spreman za transplantaciju bubrega, pred odlazak poslao jaku poruku košarkašima BiH!

Traži Vujošević odazivanje nacionalnom timu

  • 10

Selektor košarkaške reprezentacije Bosne i Hercegovine Duško Vujošević saopštio je da će krajem jula otići u Tursku na ispitivanja pred transplantaciju bubrega.

- Obaveštavam javnost da sam juče dobio informaciju o tome da će proces transplantacije jednog bubrega u moj organizam započeti u jednoj specijalističkoj ustanovi u Istanbulu. Istine radi, 30. jula počinju ispitivanja od čijih rezultata zavisi da li će do transplatacije doći - naveo je Vujošević u saopštenju.

Bivši trener Partizana priznao je da mu ne prija što se operacija poklapa sa završnicom kvalifikacija za Mundobasket.

- Očekujem da se igrači reprezentativci suštinski, a ne deklarativno mobilišu za utakmice koje nas očekuju. Za tu mobilizaciju prvi korak je odziv na poziv da igraju za reprezentaciju. Očekujem da svojim postupcima pokažu odanost košarci, a da patriotske izjave daju eventualno tek kada su se odazvali na poziv i došli na pripreme.

On je dao odrešene ruke KS BiH da odluči o idealnom rešenju za klupu BiH, tokom odsustva i kasnije.

- Ljudima koji vode KS BiH dajem predlog da u interesu reprezentacije u ovom momentu, a prema svojim uverenjima i odgovornosti, donesu odluke o daljoj strategiji i u skladu sa njom kadrovskim rešenjima - zaključio je Vujošević.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srb

    26. jul 2018 | 11:13

    Dule izdrzi cela srbija je uz tebe

  • Seki

    26. jul 2018 | 11:09

    Dule, pobedi bitku zivota a posle da se ćeramo. Svako dobro od jednog zvezdaša..

  • Ibanez

    26. jul 2018 | 11:19

    hvala dule za sve evroligaske utakmice gde si pokazao da na terenu ne postoje favoriti i da i david pobedjuje golijata kada veruje i kada se bori..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA