≫ 

Žalim što sam sinu dao svoje ime: Lebron Džejms kasno shvatio da je opteretio nasledinika

Najbolji košarkaš današnjice je imao najbolje namere kada je svom prvom detetu dao ime Lebron Džejms Junior

  • 0

Novopečeni košarakaš Los Anđeles Lejkersa, Lebron Džejms, učestvovao je u televizijskoj emisiji “The Shop”, koja bi trebalo premijerno da bude prikazana 28. avgusta ove godine.

Radnja serije se odigrava u jednoj berbernici, u kojoj će se voditi razgovori između Lebrona Džejmsa, Vinsa Kartera i brojnih poznatih gostiju, sudeći po vestima koje su obajvili ljudi iz ”HBO Sports”-a.

>>>Lebron Džejms otkrio svoju najveću želju u karijeri: Moći će da je ostvari tek za 5 godina (FOTO)

U klipu koji je objavljen pre nekoliko dana, komičar Džon Stjuart postavlja pitanje Džejmsu na koji način pomaže svojim sinovima, koji inače obojica treniraju košarku, da se izbore sa pritiskom prevelikih očekivanja s obzirom na to da im je otac jedan od najboljih košarkaša svih vremena.

- Još uvek žalim zbog toga što sam svom 13-godišnjem sinu dao svoje ime. Kada sam bio mlađi, ja nisam imao oca pored sebe. Iz tog razloga sam razmišljao da kada god budem dobio svoje dete, ne samo da ću mu dati svoje ime, negu ću uraditi sve ono što moj otac nije uradio za mene - izjavio je Lebron u emisiji.

>>>Kralju, ne želimo te! Bukti navijački bunt protiv Lebrona u Los Anđelesu, oskrnavljen je najlepši mural samo zbog Džejmsa (FOTO)

- Moja deca će doživeti stvari koje ja nisam. Ono što je moja obaveza da učinim za njih jeste da im obezbedim uslove, a na njima je da sami izaberu svoj put u životu - dodao je Džejms.

U epizodi se takođe pojavljuju i reper Snup Dog kao i krilni igrač dvostrukih uzastopnih šampiona, Golden Stejt Voriorsa - Drejmond Grin.

Da podestimo, Lebron Džejms nije jedini superstar koji je svom sinu dao ime po sebi. Istovetnu stvar je učinio i petostruki osvajač Zlatne lopte u fudbalu, fantastični Portugalac, Kristijano Ronaldo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA