≫ 

Rešena dilema Perperogluovog broja, evo koji će nositi sledeće sezone: Uzbuđen sam zbog novog poglavlja života!

Posle najave dolaska grčkog reprezentativca velika se prašina digla oko njegovog broja, jer je u najavi dolaska bio u dresu sa brojem 8 koji je povučen iz upotrebe

  • 3

Višestruki osvajač Evrolige, reprezentativac Grčke, Stratos Perperoglu od petka je novi član KK Crvena zvezda .

Ovaj velikan evropske košarke, osvajač 16 trofeja sa ekipama Panatinaikosa, Olimpijakosa, Barselone i EFES-a, i nacionalnim timom Grčke, čovek od poverenja velikih trenera za koje je igrao tokom svoje karijere, odlučio se za novu epizodu u svojoj prebogatoj karijeri i životu:

On će u narednoj sezoni nositi broj 5 na dresu, saopštio je klub, a predstavlja igrača koji bi svojim kvalitetom i iskustvom trebalo da bude jedan od važnih šrafova u ekipi Crvene zvezde sa predstojeću sezonu.

Počinje sa radom 13.avgusta u Beogradu, kada će se ekipa okupiti i obaviti prva medicinska testiranja, pred početak priprema.

- Veoma sam uzbuđen zbog novog poglavlja koje otvaram u svom životu. Nikada se nisam bojao novih izazova, voleo sam da se nalazim u takvim situacijama. Zato jedva čekam da počnem da radim i treniram sa novim saigračima u dresu Crvene zvezde. Takođe radujem se što ću sada na pravi način i malo bolje upoznati i grad Beograd - rekao je Perperoglu za klupski sajt.

Stratos stiže u redove Crvene zvezde mts kao igrač koji je "prepun” iskustva koje je sakupljao igrajući za velike klubove i trenere. PAO, Olimpijakos, Barselona, Efes, reprezentacija Grčke. Međutim, Stratos još uvek ima veliki motiv i ciljeve koje je postavio ispred sebe onog trenutka kada je potpisao za Crvenu zvezdu:

Zvezda ga je nehotice najavila u dresu sa brojem 8 Foto: kkcrvenazvezda

- Moja motivacija je da zaista volim i uživam u onome što radim. Zahvalan sam Bogu na karijeri koju imam i timovima, velikim timovima i klubovima, za koje sam igrao. Novi ciljevi i izazovi su tu, da pomognem mom novom timu, Crvenoj zvezdi da ispuni sve ciljeve koji su zacrtani u sezoni koja sledi.

Koji je glavni razlog zašto si se odlučio za Crvenu zvezdu? Novi trener Milan Tomić stigao je ovog leta i nije tajna da imate odlične odnose još iz vremena kada ste radili u Olimpijakosu. Takođe, igrao si često protiv Crvene zvezde u bliskoj prošlosti, upoznat si sa veličinom kluba:

- Razgovarao sam sa trenerom, radili smo zajedno i imali smo odličnu komunikaciju još iz vremena kada smo bili zajedno u Olimpijakosu. Uz to, Crvena zvezda je klub sa velikom tradicijom, sa ogromnim brojem navijača, sve zajedno – biće vrlo uzbudljivo i interesantno igrati u dresu Crvene zvezde

Igrao je u najvećim klubovima Evrope Printscreen: Youtube/EUROLEAGUE BASKETBALL

Poznato je kakvu atmosferu znaju da naprave navijači Crvene zvezde u dvoranama "Aleksandar Nikolić” i "Štark Arena”. Takođe, poznata je i povezanost navijača Crvene zvezde i Olimpijakosa, ali je grčkom košarkašu takođe poznato i šta može da očekuje kada bude istrčao na parket beogradskih dvorana u dresu šampiona Srbije.

- Dobro mi je poznato kakvu atmosferu mogu da naprave naši navijači u Beogradu. Zaista tako mislim, to je jedno od najboljih mesta za igranje košarke, gledajući atmosferu na tribinama. Zaista sam uzbuđen zbog toga i jedva čekam da zaigram pred našom publikom!

(Telegraf.rs/Izvor:kkcrvenazvezda.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    6. avgust 2018 | 16:53

    I ove a i prosle godine nam fale dve dobrw dvojke

  • ivan

    6. avgust 2018 | 18:07

    pre ce biti da je uzbudjen, obzirom na godine, zbog najverovatnije poslednje godine aktivnog igranja kosarke

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA