≫ 

Vučević o uspehu fudbalera Zvezde: Oduševljen sam rezultatima crveno-belih, verujem u plasman u Ligu šampiona (VIDEO)

Crnogorski centar rado viđen gost u srpskoj prestonici, pričao nam je o košarkaškoj i fudbalskoj porodici kluba za koji navija

  • 1

Košarkaš Orlanda i veliki navijač crveno-belih Nikola Vučević ovih dana je jedan od uvaženih gostiju i demonstratora na kampu "Košarka bez granica" koji je okupio, slobodno možemo reći evropski i svetski krem igre pod obručima u srpskoj prestonici.

Kad je Vučević u pitanju, tema je bezbroj, a ona koja je na listi neizbežnih u svakom razgovoru je klub za koji navija -  Crvena zvezda.

Centar Orlanda nije propustio da čestita fudbalerima Zvezde uspeh u kvalifikacijama za Ligu šampiona, optimista je pred duel crveno-belih sa Salcburgom.

- Nisam imao priliku da je gledam čitavu, samo na delove jer sam imao večeru, pa sam samo na trenutke gledao. Žao mi je što nisam ispratio Radonjićev gol, ali pratio sam rezultat na internetu i drago mi je stvarno što je Zvezda uspela da prođe. Mislim da je to veliki uspeh za klub, što će drugu godinu zaredom da dočeka jesen u Evropi, velika je to stvar. Protiv Salcburga je sve moguće, možda je moglo lakše da bude u žrebu, a moglo je i teže, sve u svemu ekipa je dobra i Zvezda može protiv njih. Svakako mislim i da je Liga Evropa veliki uspeh za Zvezdu, pogotovo što su se plasirali u plej-of i pored negativnog rezultata sa Spartakom u Beogradu - rekao je Vučević

Poslušajte u videu na početku teksta i šta je rekao o novom timu koji pravi KK Crvena zvezda.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aleksandar

    16. avgust 2018 | 20:17

    Jak si mi ti delija kad nisi otkazao večeru i sve obaveze..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA