≫ 

U Denveru već znaju: Jokić neće igrati za Srbiju posle novog poziva Đorđevića!

Reagovao je munjevito lokalni portal

  • 35

Selektor košarkaša Srbije Aleksandar Đorđević pozvao je Nikolu Jokića za sledeći ciklus kvalifikacija za Mundobasket u Kini 2019, ali lokalni portal Nagitsa Denver Stiffs navodi kako se on neće odazvati.

"Orlovi" će se okupiti 2. septembra i početi pripreme za utakmice sa Grčkom i sa Estonijom 13. i 16. septembra u beogradskoj dvorani "Aleksandar Nikolić", a Đorđević je pozvao sve NBA igrače.

Na spisku su Bogdan Bogdanović, Nemanja Bjelica, Miloš Teodosić, Boban Marjanović i Nikola Jokić, koji je propustio poslednji Eurobasket i sva okupljanja koja su zatim usledila.

Poslednji put boje Srbije branio je u Riju Foto: AP/Tanjujg

Ovaj put, posle novog poziva, portal iz Denvera navodi kako Jokić može da igra pošto u NBA ne traje sezona i da trening kampovi kreću krajem meseca, ali da je suviše mala verovatnoća da se on odazove.

Utakmice protiv Grčke i Estonije igraju se konkretno nedelju-dve pre početka kampova i Nagetsi sigurno ne žele da rizikuju, naročito posle Jokićevog potpisivanja vrtoglavog NBA ugovora.

VIDEO - Nisam jeo burek dva meseca: Jokić nasmejao novinare

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Velimir Stojanovic÷Borca

    23. avgust 2018 | 09:26

    Tako je Jokara, sa 21 godinom si dao veliki doprinos srebru na OI, a Djordjevic ti je vratio huskajuci javnost na tebe.. nikad ne bi vise zaigrao za reprezentaciju dok je on selektor, sramota je sta radi. Bot tim Partizana (panticeva ekipa) vredja decka vec dve godine, po nalogu Djordjevica, sramotno je sta se radi tom momku, samo zato sto je poznati mister Ego u svadji sa Jokicevim menadzerom

  • znam ga dobro

    23. avgust 2018 | 10:19

    Celavom se jos vrti u glavi od Dragicevih pirueta sa finala EP, Srbi Dragic i Kokoskov su mu pokazali sta je kosarka i gde mu je mesto. Nije on slucajno oteran iz svakog kluba u kojem je bio trener. Svetislav Pesic nas veliki trener mu je dao sansu u Bajernu, ali sta vredi, asocijalni ego mu je vratio tako sto je glumio velicinu i ignorisao njegovog sina koji je nagovorio oca da ga dovedu u Minhen. A ovo sta radi Jokicu je on, prvo je sirio mrznju prema najvecoj dobricini u istoriji srpskog sporta, Bobiju Marijanovicu, pa onda prema Jokicu, kojeg su tesko vredjali njegovi fanatici..Jokara bi lud bio ako bi igrao dok su on i Muta na klupi reprezentacije, veliki strucnjak Muta Nikolic je inace rekao za Jokica kada je imaon18 godina, da "nikad od tog debelog igraca'..haha

  • BI🇷🇸⚫⚪☠

    23. avgust 2018 | 00:10

    Kakva ljiga moras biti da odbijes poziv Djordjevića ejjj Djordjevića ljudii i da ne igras za 🇷🇸S🇷🇸B🇷🇸I🇷🇸J🇷🇸U?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA