≫ 

Žena mi je odlepila za Beogradom, ostaću dugo u Zvezdi: Bili Beron hoće da osvoji Delije i vrati klub u Evroligu! (VIDEO)

Dame se pitaju - jasan je Bili Beron

  • 18

Novi košarkaš Crvene zvezde, Bili Baron, ima sve porodične preduslove da se skrasi u Beogradu.

Iako je put iz SAD trajao oko 40 sati zbog problema sa letovima, na sve to je Baron brzo zaboravio kada se malo bolje upoznao sa našom prestonicom. Još lakše mu je bilo kada je Beograd osvojio srce njegove supruge Valori, koja je čak i na društvenim mrežama ponosno istakla da sada živi u Srbiji.

- Let mi je prvo bio otkazan, trebalo nam je možda dan-dva da dođemo ovde. Bio sam umoran, i kad postaneš stvarno umoran, ne možeš da spavaš. Onda samo želiš dqa stigneš na svoju destinaciju i da legneš u krevet.

A onda, pravo na lekarske preglede?

- Da, bila je to prava avantura. Ali stigli smo i super nam je, ovde sam već dve nedelje sa suprugom i mnogo nam se dopada. Sve je dobro, klub je sjajan prema nama, grad je odličan. Zaista smo uzbuđeni i uživamo što smo na ovom mestu.

Razlog dolaska?

- Da obučem ovaj dres, da igram za Crvenu zvezdu, da predstavljam klub. Znam sve o istoriji, ovo će biti peta godina kako igram u Evropi. Ono što ovde očekuju od mene se poklapa sa mojim očekivanjima kao igrača. Zato mi mnogo znači što sam ovde. Počastvovan sam što ću igrati za Zvezdu - poručio je Beron, koji se dobro upoznao sa planovima novog trenera Milana Tomića.

- Da, on je bivši igrač i ima mnogo razumevanja, pa je to dobro. Radujem se saradnji sa njim, tera me da dosta trčim, da napadam i da budem agresivniji. To je uzbudljivo i jedva čekam da se bacim na posao - poručio je Beron, koji je već stigao da skautira i rivale.

- Pratio sam kako se pojačavaju, a mi želimo da se vratimo u Evroligu i to je očekivanje kluba, zato sam ovde. Dobar smo tim, imamo dosta mladih igrača kojima moramo da pomognemo, povučemo ih i naučimo nekim stvarima. Imamo dobar tim i ovo što sam do sada video me čini uzbuđenim, daje mi do znanja da možemo da se takmičimo, da osvojimo ABA ligu i Evrokup.

Baron je već svestan da ima dosta igrača koji su ostajali duže od jedne sezone u klubu, bili miljenici navijača, povratnici... Sada želi da i on ostavi sličan trag.

- Naravno, dok god igraš za Crvenu zvezdu, to je blagoslov. Mojoj ženi se takođe dopada grad, što je veoma  važno za svakog ko je u braku. Dok vam je žena srećna, sve je dobro. Njoj se dopada i za sada je sve sjajno.  Iskreno, mogao bih da ostanem neko duže vreme - dao je naznake Baron da će učiniti sve kako bi što pre pobrao simpatije navijača.

VIDEO - Stefan Janković? Gde je, ne vidim ga? Trener Zvezde ironično prozvao košarkaša koji je prekršio klupsku disciplinu

(B. V)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nscz

    28. avgust 2018 | 05:20

    A vid sta je Grobara na ovoj vesti. Sve njihovi komentari? Pucaju vas kompleksi???

  • Nikola

    28. avgust 2018 | 09:35

    Dobro dosao majstore!

  • Sasa

    27. avgust 2018 | 22:45

    Ove sezone dolaze stvari na svoje mesto...napred Partizan!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA