Vujošević dobio naslednika na klupi BiH, Repeša preuzeo ekipu

Hrvatski stručnjak zamenio Vujoševića

  • 1

Jasmin Repeša novi je selektor košarkaške reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Zvanična potvrda je stigla od samog Repeše, koji je za medije u BiH potvrdio da će naslediti Duška Vujoševića, kome predstoji transplantacija bubrega.

Repeša će s radom početi odmah, jer je već za ponedeljak u Sarajevu zakazano okupljanje košarkaške reprezentacije uoči prve dve utakmice odlučujućeg kruga kvalifikacija za SP 2019. godine.

Vujošević je još krajem jula otišao u Tursku na ispitivanja pred transplantaciju, a onda je usledio period u kome je morao da se fokusira na operaciju i tu nije bilo prostora za košarku.

- Očekujem da se igrači reprezentativci suštinski, a ne deklarativno mobilišu za utakmice koje nas očekuju. Za tu mobilizaciju prvi korak je odziv na poziv da igraju za reprezentaciju. Očekujem da svojim postupcima pokažu odanost košarci, a da patriotske izjave daju eventualno tek kada su se odazvali na poziv i došli na pripreme - poruka je Vujoševića pred odlazak sa klupe.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • JS

    1. septembar 2018 | 21:03

    Neka Dusku bude dobro, da uspe transplantavija. Zdravlje je na prvom mestu. Dici ce posle oporavka i kosarka na red. Sve najbolje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA