≫ 

Video sam navijače Partizana, a čuo sam da su Delije najbolje u Evropi: Plej crveno-belih oduševljen novim klubom!

Ja sam lider i donosim klubu mentalitet vojnika - poručio je Regland

  • 6

Novi košarkaš Crvene zvezde Džo Regland pred početak sezone u koju klub ulazi sa velikim ambicijama sumirao je dosadašnje utiske i najavio velike mečeve koje navijači od njega očekuju. 

>>> Zvezda demolirala prvaka Lige šampiona: Crveno-beli zgazili AEK sa 95:63!

Plej crveno-belih je u intervjuu za Novosti istakao da oseća blagi pritisak jer su pre njega dubok trag u klubu ostavili Markus Vilijams i Tejlor Ročesti.

- U pitanju su dva fenomenalna igrača i naravno da je lepo pratiti njihov put, ali moram da naglasim da je to njihovo putovanje. Ja imam svoje, ovde sam da radim svoj posao i da se fokusiram na ono što me čeka, a to je da pomognem timu da bude uspešan i pobeđuje.

Bivi košarkaš lokomotive objasnio je šta je ono će Delije imati priliku da vide kada je reč o njegovim partijama.

- Šta od mene mogu da očekuju? Neko sam ko igra čvrsto u svakom meču, lider sam na terenu, donosim mentalitet vojnika koji će da se bori stalno, bez obzira na rezultat i situaciju na parketu. Trener Tomić voli snažnu odbranu i bržu igru u tranziciji, što je i moj stil igre.

VIDEO: Bili Baron o dolasku u Zvezdu i životu u Beogradu

Ono što posebno raduje Amerikanca jeste dobra organizacija u klubu.

- Sve izgleda stvarno dobro, lep je osećaj biti sa timom, svi su čvrsti momci, nisu sebični. Ponavljam, još se upoznajemo, učimo šta ko voli u igri i slične stvari. Što se centara tiče, atletski su fantastični, dobro igraju u "pik end rolu" i potrudiću se da ih pokrenem i omogućim im što više lakih poena.

Kao i većina, zna za navijače u Srbiji o kojima ima reči hvale. Ipak, prednost daje crveno-belima.

- Nisam igrao protiv Zvezde, ali jesam protiv Partizana. Video sam njihove navijače i čuo sam da su Zvezdini najbolji u Evropi. Do sada sam ih gledao samo na televiziji, sada ću to moći i uživo.

VIDEO: Tomić o novoj sezoni, očekivanjima i ciljevima KK Crvena zvezda

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA