≫ 

Danas je bitno da pratite Instagram profil Miroslava Raduljice, jer postoji veoma bitan razlog za to!

Centar košarkaške reprezentacije Srbije se ponovo stavio u službu humanitarne misije

  • 1

Miroslav Raduljica, košarkaški reprezentativac Srbije, odlučio je da ustupu svoj Instagram profil na jedan dan Humanitarnoj organizaciji „Zajedno za život“ koja pomaže oboleloj deci u procesu lečenja i tako podrži misiju ove organizacije koja putem njegovog profila može da dopre do više desetina hiljada ljudi. Raduljica je inače i ambasador ove Humanitarne organizacije i stalni učesnik humanitarnih akcija.

Humanitarna organizacija „Zajedno za život“ će Raduljicin profil koristiti danas u toku dana za promovisanje svojih aktivnosti i pokušaće da približi ljudima temu pomoći porodicama čija se deca leče, i ponuditi im priliku da se i sami uključe u rad Humanitarne organizacije.

>>> Pobedom nad Italijom u Torinu naši odbojkaši bi praktično obezbedili plasman u polufinale SP, a kvota da će tako biti je 2,41! Pogledajate sve kvote kladionice MOZZART za meč Italija - Srbija.

Promovisaće se i veliki Humanitarni Sportski Bazar koji organizacija „Zajedno za život“ organizuje 28. septembra od 19h u Dorćol Platzu, a ova akcija biće jedinstvena prilika da posetioci direktno od poznatih sportista kupuju rekvizite i suvenire i tako doniraju u Fond za pomoć pri lečenju dece koji je pokrenula Humanitarna organizacija „Zajedno za život“.

Na Sportskom Bazaru naći će se naši poznati košarkaši, vaterpolisti, fudbaleri, kao i javne ličnosti, te će Zoran Kesić prodavati popularne šolje iz svoje emisije dok će glumci iz Serije Državni Posao prodavaće suvenire vezane za ovu popularnu seriju. Takođe biće prisutni i muzičari, pa će tako Beogradski Sindikat imati svoj štand na kojem će prodavati svoje majice, a Prljavi Inspektor Blaža prodavaće svoje knjige i majice na svom štandu.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Miroslav Raduljica (@mraduljica) on

Na štandu Košarkaškog Saveza Srbije biće reprezentacija u basketu „3 na 3“, prvaci sveta i evrope, na štandu Olimpijskog Komiteta Zorana Arunović, dok će na vaterpolo štandu posetioci imati priliku da se druže sa naša dva legendarna golmana - Denisom Šefikom i Nikolom Kuljačom.

Sredstva prikupljena od sportske opreme i rekvizita biće usmerena ovoj Humanitarnoj organizaciji „Zajedno za život“ koja već godinu dana uspešno pomaže oboleloj deci u procesu lečenja i njihovim porodicama, te je tako već donirala preko četiri miliona dinara i pomogla preko tridesetoro dece i jedna je od retkih humanitarnih organizacija koja aktivno pomaže deci kojoj je potrebno lečenje, ali i njihovim porodicama, pokušavajući da olakša procese lečenje svim članovima porodice.

Pored organizovanja sportskih humanitarnih akcija za sakupljanje sredstava koje jesu glavni cilj, organizacija ima za cilj i da aktivno pomaže roditeljima čija su deca bolesna pružajući podršku vezanu za prevod dokumentacije, povezivanje sa roditeljima koji su prošli kroz procese lečenja sa svojom decom, kao i traženje smeštaja u inostranstvu dok traje lečenje. Humanitarna organizacija “Zajedno za život” funkcioniše sa jednim opštim fondom za pomoć deci koja se leče u zemlji i inostranstvu.

Upravo zbog toga ova akcija biće i prilika da se lansira kampanja „Superheroj“ za koju je snimljen i poseban video, na kojem je radio studio za animacije „GoHektik“, u kojem je učestvovao i naš košarkaški reprezentativac Miroslav Raduljica, ambasador Humanitarne organizacije „Zajedno za život“.

Video će premijerno biti prikazan na Sportskom Bazaru, a imaće za cilj da pojasni ljudima kako vrlo lako mogu priključiti Humanitarnoj organizaciji, postati nečiji superheroji i promeniti život porodicama čija su deca u procesu lečenja.

Više informacija o Humanitarnoj organizaciji „Zajedno za život“ možete saznati putem sajta www.zajednozazivot.rs.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vesna Sabac

    26. septembar 2018 | 11:50

    Sportisti su najsvetlija tacka u Srbiji ,naravno uz decu koja su nasa buducnost .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA