Veliki peh za crveno-bele pred duel u Podgorici: Zvezda napada Budućnost bez Reglanda!

Prva opcija na poziciji kreatora igre biće Filip Čović

  • 8

Košarkaši Crvene zvezde putuju u subotu uveče u Podgoricu gde ih u nedelju od 19 časova očekuje meč 2.kola ABA lige protiv ekipe Budućnosti.

Crveno-beli su trenerali u subotu u dvorani „Aleksandar Nikolić" i posle toga krneuli ka Podgorici.

>>> Zvezda se opet oglasila zbog Jankovića: Znamo "španskog" menadžera koji manevriše!

Tim sa Malog Kalemegdana se već sastao sa ekipom Budućnosti u finalu Superkupa ABA lige u Laktašima, a pred ovaj duel trener Crvene zvezde mts Milan Tomić kaže:

- Prvi veliki derbi regionalne lige koji stiže prerano protiv evroligaškog protivnika. Bez obzira što smo već rekli da oćemo i da nam je cilj da napredujemo iz dana u dan i budemo što bolji, mi na ovoj utakmici moramo da budemo tim više nego na bilo kojoj drugoj. Sigurno da je Budućnost favorit, ali daćemo sve od sebe da odigramo kvalitetnu utakmicu. Putujemo sa 14 igrača, iz razloga što jer Džo Regland u petak imao visoku temperaturu i nije trenirao -  rekao je Tomić.

VIDEO: Tomić o novoj sezoni, očekivanjima i ciljevima KK Crvena zvezda

Sličnog mišljenja je i kapiten Crvene zvezde Branko Lazić.

- Ovo je nova utakmica i nova priča. Budućnost ima ulogu favorita, igraće pred svojim navijačima. Mi sa druge strane želimo i moramo da budemo skoncentrisani da odigramo dobru utakmicu i to kao tim čemu stremimo kroz svaki trening. Mali hendikep predstavlja i to što je naš plejmejker Regland pod temperaturom, ali putujemo u Podgoricu sa željom da odigramo kao ekipa, tim, čvrsto, skoncentrisano i kvalitetno.

Da podsetimo, meč Budućnost – Crvena zvezda mts igra e u nedelju od 19 časova u dvorani SC „Morača", a već u sredu sledi i novo gostovanje ovoga puta u Evrokupu protiv ekipe Monaka u Francuskoj.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA