Dončićeve čarolije već među najboljim potezima NBA: Slovenac "izlomio" čuvara, pa poentirao pored kamerunskog diva (VIDEO)

Slovenac rutinira akcije kao da godinama igra u najjačoj ligi na svetu

  • 0

Bilo je skepse kako će se Slovenac Luka Dončić prilagoditi u NBA ligi, može li "vunderkind" da preslika igre iz Reala i Evrope u najjačoj konkurenciji?

Odgovor je stigao mnogo pre nego što su mnogi očekivali...

Slovenac je već počeo da se nameće u ekipi Dalasa, kao da je već godinama deo NBA karavana, o čemu svedoči i njegova partija u noći između ponedeljka i utorka kada je imao zapaženu partiju koju je garnirao sa nekoliko lepih poteza.

Meč je završio sa 15 poena, 4 skoka i 5 asistencija, a navijače je najviše oduševio potezom koji se našao u "Top 10" prethodne večeri.

Povukao je kontru Dončić, rešio da je i sam završi iako je ispred sebe imao jednog čuvara, a pod košem i kamerunskog gorostasa Embida čiji gabariti nisu uplašili Slovenca.

Nikakav problem za takvog talenta: Dončić je prvog izbacio zadnjom promenom, a onda preduhitrio "rampe" obojice rivala i ubacioo loptu kroz obruč.

Sjajan potez tinejdžera koji se našao na devetom mestu najboljih poteza prethodne noći.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA