≫ 

Čović: Janković može da ide u Partizan samo pod jednim uslovom!

Prvi čovek KK Crvena zvedza podvlači da krilni centar nije slobodan igrač

  • 25

Gostujući na televiziji Pink 3, gde je govorio o planovima Sportskog društva Crvena zvezda čiji je predsednik, Nebojša Čović se dotakao i košarkaških tema! Logično, s obzirom na to da je i prvi čovek košarkaške sekcije.

Čović je odgovarao na konkretna pitanja novinara, a dva najzanimljivija su svakako ona vezana za budžet i Stefana Jankovića.

>>> Posle trijumfa protiv Ulma i na gostovanju u Podgorici Zvezda je puna samopouzdanja otišla u Monte Karlo gde je večeras dočekuje Monako, a kvota na čistu dvojku je 2,10. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za utakmicu Monako - Zvezda.

- Bruto budžet je 3.5 miliona evra. Drugi ne izlaze sa svojim ciframa. Ne možemo da očekujemo nerealne stvari. Perperoglu košta između 250 i 300 hiljada evra - rekao je Čović, a potom se osvrnuo na spekulacije da Partizan želi Stefana Jankovića:

- Nemamo problem da neko pređe u crno-beli tabor. Obeštećenje je 200.000 evra. Možda i na rate. On nije slobodan igrač i to ćemo da branimo do najviših međunarodnih instanci. Ponosno smo što je igrao za nas, verujem da je i on ponosan. Može gde hoće, samo neka novac legne na račun.

Podsetimo, nedavno je predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović za Telegraf otkrio da crno-beli žele Jankovića, ali samo ako bude slobodan igrač.

Posle trijumfa protiv Ulma i na gostovanju u Podgorici Zvezda je puna samopouzdanja otišla u Monte Karlo gde je večeras dočekuje Monako, a kvota na čistu dvojku je 2,10. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za utakmicu Monako - Zvezda.

Odbojkašice Srbije već su obezbedile plasman dalje na SP, ali ako savladaju domaćina Japan, oboriće rekord Kubanki iz 1994. od sedam pobeda u nizu na SP. Kvota da će to i učiniti je 1,15. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za SP u odbojci.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA