Klipersi trejduju Teodosića, Srbin bira: Pop ili Kokoškov

Neizvesna situacija sa srpskim plejmejkerom u Los Anđelesu, moguće naredne destinacije San Antonio i Minesota, ali i Finiks

  • 0

Miloš Teodosić možda neće dočekati drugu sezonu u Los Anđeles Klipersima, jer Dok Rivers, izgleda, ima druge planove za iskusnog Srbina.

>>> Bobi još jednom pokazao moć, "rasturio" Izraelce za 17 minuta, Kingsi i Bjelica se izblamirali

Teo ima još godinu dana ugovora sa aktuelnim klubom, međutim u predsezoni se situacija naglo promenila na štetu našeg igrača koji je, sudeći prema pisanju američkih medija, na pragu trejda, jer Klipersi moraju da "katuju" roster, koji trenutno broji 20 igrača uoči nove sezone.

Pošteno je reći da Miloš nije briljirao na dve poslednje pripremne utamice Klipersa (protiv Denvera za 15 minuta 0 poena, protiv Makabija 2 poena za 13 minuta), čime je sebi prišio etiketu prvog "pika" za trejd u jakoj konkurenciji organizatora igre pored Patrika Beverlija, Šaja Aleksandera i Tajrona Volasa.

Upravo je to trojka koju Rivers vidi kao oslonac u organizaciji igre, pre Teodosića, kome je i povreda stopala od prethodne sezone (zbog toga odigrao 45 utakmica) onemogućila da pruža bolje partije u kontinuitetu.

Takođe, u Klipersima su pri stavu da je ugovor koji ima Teodosić (6.3 miliona dolara po sezoni) glomazan za igrača koji bi trebalo da se bori za solidnu minutažu, pa i tu leži jedan od razloga što je trejd srpskog košarkaša blizu realizacije.

Poznate su i moguće destinacije Teodosića ako dođe do razlaza sa Klipersima.

Prva opcija je San Antonija, gde se otvorio prostor na mestu plejmejkera posle teže povrede Dejonte Mareja (ukršteni ligamenti), pominje se i Minesota kao sledeća stanica, a "u igri" je i Finiks Igora Kokoškova.

Sansi su na prethodnom draftu izabrali "pika" Elia Okoboa, međutim sigurno da bi im prisustvo daleko iskusnijeg "keca" i te kako značilo za razvoj igre tim pod palicom srpskog trenera.

Posle dugo vremena, Budućnost igra evroligaški meč, a u Podgorici je rival Armani. Kvota na keca je čak 3,50, dok dvojka plaća 1,35. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Budućnost - Armani

U novu sezonu Evrolige Fenerbahče kreće protiv debitanta Gran Kanarije, a kvota da će slaviti s više od 12,5 poena razlike je 1,90. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Fenerbahče - Gran Kanarija

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA