≫ 

Feldin o odlasku iz Zvezde: Dugovali su mi novac, čekali da vide šta će sa mnom, bio sam frustriran...

Bivši igrač crveno-belih nije se na najbolji način rastao sa Beograđanima

  • 14

Džejms Feldin se zadržao samo sezonu u Crvenoj zvezdi, nije se drugu sezonu zaredom ostvario plasman u Evroligu, pa je razlaz bio neminovan, međutim imao je šta da zameri košarkaš svojim bivšim poslodavcima.

Provereni šuter je o tome pričao za sajt talkbasket.

- Bilo je ovo teško i dugo leto za mene. Imao sam opciju da ostanem u Beogradu, ali se tim nije plasirao u Evroligu. Nisi bili sigurni da li žele da me zadrže. I situacija sa novcem je bila problematična, dugovali su mi nekoliko plata. Bilo je tu mnogo stvari - rekao je Feldin o tom periodu.

Igokea ima odličan domaći teren, Budućnost još traži formu. Zato je kec s kvotom 3,05 izazovan, a za one koji veruju u Podgoričane, dvojka je 1,45. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Igokea - Budućnost.

Tek početkom avgusta je, kako tvrdi, saznao da nije u planovima crveno-belih, koji su rekonstruisali ekipu za narednu sezonu.

- Na kraju su odlučili da ne žele da me zadrže. To je bilo negde oko 5. avgusta kada su mi rekli, a to je bilo kasno da pronađem angažman u evroligaškom klubu. Hapoel me je pozvao samo dan pošto sam se razišao sa Zvezdom. Raspitao sam se malo, pričao sa mojim drugom Edgarom Sosom (saigrač iz reprezentacije Dominikanske Republike) koji je tamo igrao tri sezone, rekao mi je da je klub ok, da nema o čemu da brinem.

Najviše za čime žali Feldin je činjenica da ove sezone ne igra u najkvalitetnijem evropskom takmičenju, ali nadomešćuje to prijatnim životom u Jerusalimu.

- Bio sam pomalo frustriran, jer sam želeo da igram Evroligu, ali svakoga koga sam pitao, rekao mi je da je Jerusalim najbolje mesto da se igra van Evrolige. Srećan sam što sam doneo odkluku da dođem ovde. Imam priliku da igram i da živim u svetom mestu kakavo je Jerusalim i upoznam neke sjajne ljude.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nscz

    14. oktobar 2018 | 20:26

    Kako je igrao nije trbao dobiti ni to sto je zaradio

  • marko

    14. oktobar 2018 | 13:19

    I mi smo bili frustrirani tvojom igrom nikako da proradis

  • Hahaha

    14. oktobar 2018 | 13:42

    Kako si igrao, ne da nisi trebao da dobijes nijednu platu, nego si ti nama trebao da platis... Ovo sto ti igras moze svaki kosarkas, samo sutira, sutne 30 puta, pa ako ga krene, krene ako ne nista, boli ga uvo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA