Trener Zvezde lupio šakom o sto i odbrusio novinarima: Kao drug vas molim, nemojte više to da radite!

Milan Tomić nije bio raspoložen kada je čuo pitanja medija posle pobede nad Andorom u Evrokupu

  • 6

Košarkaši Zvezde zabeležili su i treću pobedu u Evrokupu i zadržali su maksimalan učinak iz isto toliko utakmica i prvo mesto na tabeli, a trener crveno-belih Milan Tomić bio je izuzetno zadovoljan na konferenciji za novinare i čestitao je svojoj ekipi.

- Teška utakmica, očekivali smo takvu Andoru, posebno što su izgubili u svojoj poslednjoj utakmici u ACB ligi. Očekivala se njihova reakcija i reagovali su. Dobra utakmica od strane moje ekipe. Uradili smo dobru stvar, iz ovakvih utakmica se uči kako se pobeđuje - poručio je Milan Tomić.

Novinari su donekle isprovocirali trenera Zvezde pitanjima, jer su želeli od njega da čuju da li zamera igračima na pristupu u poslednjim minutima meča, kada je bilo mnogo izgubljenih poena, što je novinar označio kao neozbiljnost.

- Zadovoljni smo pobedom, drugo, zadovoljni smo i kolektivnom igrom gde smo imali 20 asistencija, a nezadovoljni smo sa 20 izgubljenih lopti.

- Igrači su uvek ozbiljni, koji igrač je neozbiljan u poslednjim momentima. Niko ne želi da napravi grešku, svi hoće da pobede. Morate da shvatite da se greške dešavaju. Možda je umor, možda dekoncentracija, ima svega.

Milan Tomić tokom utakmice protiv Andore; Foto: MN Press

Kada je Tomić dobio pitanje o Aleksi Radanovu, usledio je buran odgovor trenera Zvezde, koji je čak i lupio šakom o sto uz reči "ne izdvajajte mi jednog igrača, mene zanima samo tim Crvene zvezde"!

- Dao bih vam predlog, kao drug. Ako treba da istaknem jednog igrača, to ću ja da vam istaknem. Da, Radanov je odigrao dobro u drugoj četvrtini, ali šta je bilo u trećoj? Prošlu je dobro odigrao Simanić, pre toga Regland, svaki put se neko istakne. Molim vas da mi ne izdvajate igrače. Mene zanima samo kako će da izgleda tim Crvene zvezde, jer ja ne želim u ovom timu da izdvajam nikoga, počevši od najiskusnijih do najmlađih - rekao je Tomić, koji je tom prilikom nekoliko puta lupio šakom o sto.

Oštar je bio i u poslednjem odgovoru kada je upitan koliko mu znače brojke, jer je ovo bila deveta pobeda u devet utakmica?

- Ništa - odgovorio je Tomić i završio konferenciju.

Trener Andore Ibon Navaro je poručio da Zvezda ima sjajan tim i širok roster, kao i takav stručni štab, da može da osvoji Evrokup.

- Zvezda ima takav sastav, roster i stručni štab da može da napadne Evrokup - istakao je Navaro.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA