≫ 

Lučić ubio u pojam trenera i igrače Panatinaikosa! Svi se uhvatili za glavu posle njegovog poteza za pobedu u poslednjim sekundama (VIDEO)

Ekipa Dejana Radonjića došla je do važne pobede na svom terenu

  • 0

Veoma zanimljivo veče viđeno je u Evroligi, gde su dve utakmice rešene sa pola koša razlike u pobedi Bajerna nad Panatinaikosom i Gran Kanarije nad Barselonom, dok je neizvesno bilo i u Tel Avivu i Istanbulu, gde je CSKA savladala Makabi, a Darušafaka bila bolja od Budućnosti.

Košarkaši Bajerna savladali su Panatinaikos na svom terenu sa 80:79, a ključni poten na kraju meča imao je srpski reprezentativac Vladimir Lučić, koji je ukrao loptu košarkašima Panatinaikosa, kada su krenuli u napad za pobedu posle promašenog slobodnog bacanja Devina Bukera.

Imali su igrači iz Atine pet sekundi da izvedu napad za pobedu, ali je Lučić presekao pas Gista i vremena više nije bilo, a trener PAO-a Ćavi Paskval se hvatao za glavu kada je video rasplet završnice, kao i igrači "Zelenih".

Lučić je meč završio sa 11 poena, a i pre ključne krađe lopte postigao je jedan od najbitnijih koševa u završnici kada je doneo poen prednosti Bajernu, koji su na kraju puleni Dejana Radonjića i sačuvali.

Najefikasniji u redovima Bajerna bio je Nihad Đedović sa 19 poena, 12 je postigao Danilo Bartel, a uz Lučića je 11 poena imao i Devin Buker. Kod PAO-a se istakao Kit Lengford sa 18 poena.

Do prve istorijske pobede u Evroligi došla je ekipa Gran Kanarije, koja je na svom terenu savladala barselonu sa 87:86. Pobedu im je posle dobro izvedenih bacanja doneo Klevan Hana, koji je meč završio sa 14 poena, a najefikasniji je bio Kristofer Evans sa 19 poena.

Ekipi Svetislava Pešića nije pomoglo 24 poena Kajla Kjurika i 18 poena Antea Tomića.

Evroliga, 2. kolo:

Darušafaka - Budućnost 71:63

Makabi - CSKA 86:89

Bajern - PAO 80:79

Gran Kanarija - Barselona 87:86

VIDEO: Visoko bačena lopta i spektakularno zakucavanje Fajea u Morači

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA