Počele su NBA i Evroliga, a ovih 7 opklada ćeš naći samo u Meridianu

Dugo smo čekali novu sezonu, a svi koji vole košarku su se obradovali jer će svoj omiljeni sport moći da dodaju i na svoj tiket

  • 1

Sada možemo da kažemo da je košarkaška sezona zaista počela! NBA i Evroliga su startovale i najbolji košarkaši na svetu su konačno stupili na scenu.

Dugo smo čekali novu sezonu, a svi koji vole košarku su se obradovali jer će svoj omiljeni sport moći da dodaju i na svoj tiket. Na tikete su se vratili poeni igrača, hendikepi i ukupan broj poena, ali ovih sedam igara ćete naći samo u Meridianu!

1. POENI IGRAČA

Ok, to ćete naći u svakoj kladionici, najbolja ponuda za ovu popularnu igru će vas dočekati u Meridianu. Evrokup, Evroliga, ABA liga ili NBA - koji god vam igrač padne na pamet stavite ga na tiket. A ono što će te sigurno sačekati samo u Meridianu je X na poene igrača! Ako misliš da će neki košarkaš TAČNO postići određeni broj poena - kladi se na to ovde.

Foto: aba-liga.com

2. HENDIKEPI

Svuda postoji hendikep, ali nigde drugo ne postoji sedam hendikepa! Kada su NBA, Evroliga i Evrokup u pitanju Meridian ti daje mogućnost da biraš granice na koje ćeš se kladiti, tako da je izbor za tvoj tiket mnogo veći!

3. BROJ POENA

Tek je ovde ponuda na najveća takmičenja obilna! Dvocifren broj opklada na konačan broj poena je tu. Od klasičnog zbira poena obe ekipe, do igre +/- na bilo koji od timova, te opklade na broj poena u poluvremenu, par i nepar poena...

Foto: MN Press

4. NE ČEKAJ KRAJ!

Meridian ti daje šansu da se kladiš na ishod prve četvrtine i prvog poluvremena, a tu je čak i na ishod prvog poluvremena uz hendikep! To nije sve - jer na svoj tiket možeš da staviš i broj poena domaćina ili gosta u prvih 20 minuta meča.

5. PRODUŽECI

Ne dolaze često u košarci, ali na svakom meču su mogući. A sa njima su moguće i sjajne kvote na produžetke - iskoristi ih!

Foto: AP/Tanjug

6. PRELAZI

Na ovo smo navikli u fudbalu, ali od sada su se prelazi preselili i na košarkaške terene! A sve što dolazi iz X donosi fenomenalne kvote - tako da vredi probati.

7. DVOCIFRENA RAZLIKA

Uvek se neka pobeda računa kao sigurna ako je zabeležena sa 10 ili više poena razlike. A do sada sigurnu pobedu nisi mogao da staviš na tiket. E pa sad možeš, jer je Meridian pored najboljih kvota na košarku na najbolje mečeve dao opciju klađenja na pobedu od 10 ili više poena razlike!

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ckalja

    18. oktobar 2018 | 12:30

    Ovo 7 u vezi poraza 10+, je dobra igra za partizane buahahaha 😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA