CSKA demolirao Olimpijakos u četvrtoj četvrtini, Milutinov podbacio, brutalan dabl-dabl Rodrigeza

Teško veče za domaćina u "Dvorani mira i prijateljstva"

  • 2

Košarkaši CSKA iz Moskve pobedili su Olimpijakos 97:81 u 24. kolu Evrolige i na jubileju Vasilisa Spanulisa. Legendarni "Bili" je upisao 300. nastup u evroligaškim mečevima, ali nije uspeo da pomogne svojim Pirejcima da dođu do pobede.

Nije ni Nikola Milutinov koga je u reketu dobro čuvao Kajl Hajns i srpski igrač je stao na pet poena i samo dva skoka za 14 minuta na parketu. CSKA je imao više raspoloženih igrača pa su Kori Higins imao 18, De Kolo 16, a Hajns i Rodrigez po 15 poena. Rodrigez je imao i 12 asistencija uz to.

U Olimpijakosu je Zek Lidej sa 21 poenom bio nedovoljan za bolji rezultat. Spanulis je postigao 14, a Jorgos Printezis 12 poena. Olimpijakosu je potrebno renoviranje ekipe i to je postalo jasno u drugom poluvremenu kada su Grci potpuno posustali i izgubili korak.

Tokom prvog Pirejci su sve vreme bili u egalu i na poluvreme su otišli sa zaostatkom od jednog poena 50:51 i to zahvaljujući trojci Korija Higinsa u poslednjim sekundama poluvremena.

Zek Lidej i Jorgos Printezis su sredinom treće deonice vratili prednost Olimpijakosu 60:58, serijom 5:0, ali je Serhio Rodrigez ekspresno odgovorio trojkom i od tog trenutka CSKA je počeo da razbija tim iz Atine.

Rodrigez je na isteku tridesetog minuta promašio trojku, ali je CSKA svejedno imao osam poena prednosti. Četvrta četvrtina bila je potop za Olimpijakos. Hajnsovu seriju od šest poena prekinuo je njegov saigrač Džoel Bolomboj, da bi Nando De Kolo odveo CSKA na +15 posle četiri i po minuta poslednje deonice.

Od tog trenutka postalo je jasno ko će pobediti, a Moskovljani su do kraja išli i do +21 i Armejci su tek na kraju malo popustili i dozvolili protivniku da se približi. CSKA je ostao drugi u Evroligi iza Fenerbahčea sa 19 poena i pet poraza, dok je Olimpijakos osmi sa skorom 12-12.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

VIDEO - Milutinov: Sale će na leto biti na mukama..

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Fmp2

    2. mart 2019 | 09:10

    Jesu isla braca da pomognu navijati protiv CSKA 😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA