≫ 

Stefane, šta ti je? Marković zabio trojku, pa nasrnuo na bezobraznog Heketa i sudiju! (VIDEO)

Drugi incident našeg igrača za samo nekoliko dana, bacio senku na odličnu partiju

  • 1

Himki je igrao derbi VTB lige protiv CSKA, atmosfera je bila uzavrela, a takva je bila i reakcija Stefana Markovića, srpskog košarkaša iz Himkija.

Marković je na startu četvrte četvrtine pogodio trojku za 50:43 preko ruke Danijela Heketa. Nekoliko sekundi kasnije našao se licem u lice sa Heketom, koji je posle agresivne odbrane i faula Markovića gurnuo loptu na grudi srpskog košarkaša.

Plej Himkija je isprva mirno podigao ruku da potvrdi faul, ali mu se potez Heketa nije svideo i besno je odbacio, a onda je počeo da se žestoko raspravlja i sa sudijom koji je pokazao obojici igrača po tehničku grešku.

Situacija se kasnije smirila, a Marković je do kraja meča ubacio 16 poena i imao je sedam skokova za svoj tim. Himki je pobedio 73:72 posle velike drame i uz 37 poena Alekseja Šveda (10/31 iz igre).

Da podsetimo, pre samo nekoliko dana, Marković se umalo potukao sa Kejlebom Tarževskim kada je Himki igrao protiv Olimpije iz Milana u Evroligi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA