Ne mogu da kažem da su naši starteri bili nespremni, nego su oni bili agresivniji: Jokić oćutao na kritike trenera Nagetsa (VIDEO)

Kada tim poput Golden Stejta ima pet ol-starova u postavi, teško je braniti se

  • 0

Centar Denver Nagetsa Nikola Jokić rekao je da njegova ekipa nije mogla da parira Golden Stejt Voriorsima po agresivnosti u igri, ali je ostao bez komentara na kritike trenera Malouna o starterima među kojima je i Nikola.

Voriorsi su pobedili Denver relativno lako 122:105, jer su se Nagetsi efikasno opirali samo tokom prvog poluvremena dok Ratnici nisu ušli u veliku seriju i rešili meč nošeni sjajnom partijom Kleja Tompsona (39 poena).

- Nismo igrali dobru odbranu, pogađali su i bili agresivni. Imali su 50 odsto šuta iz igre. Mnogo smo gubili lopte, a oni su to obilato koristili. To ovde ne sme da se radi, mislim da su dali 30 poena posle naših izgubljenih lopti - rekao je Jokić.

- Bili su brži od nas i posebno se šutem istakao Klej Tompson. Bilo je takvih partija i ranije ove sezone i večeras. Starteri su bili, ne mogu da kažem nespremni da igraju, ali su oni bili agresivniji - zaključio je naš igrač.

VIDEO - Ko su Srbi koji su obeležili NBA Ol-star?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA