≫ 

Marjanović se u velikom stilu vratio na parket, Jokić dobar u pobedi Denvera! (FOTO) (VIDEO)

Marjanović je od starta pokazao da je povreda za njega prošlost

  • 0

Košarkaši Denver Nagetsa ubedljivo su na svom parketu savladali Minesotu, 133:107 uz nešto slabiju partiju srpskog internacionalca Nikole Jokića. 

Od samog starta meča Nagetsi su krenuli žestoko, a prednost od 10 poena stečena u prvoj deonici, 31:20, konstantno je rasla tokom susreta, da bi na kraju ona iznosila maksimalnih 26 poena.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Džamal Marej sa 30 poena, dok je Pol Milsap ubacio 23. Nikola Jokić imao je nešto lošiji učinak u odnosu na onaj koji je imao tokom sezone, a ovaj susret završio je sa 18 poena,  uz osam skokova i sedam asistencija, a imao je i jednu blokadu. Jokić je šutirao devet od 14 iz igre za 26 minuta na terenu.

U Minesoti je najbolji bio Karl Entoni Tauns sa 34 poena i deset skokova.

Sa druge strane, meč u Filadelfiji i ubedljivu pobedu Siksersa protiv Klivlenda 106:99, obeležio je povratak Bobija Marjanovića na parket.

Marjanović je prethodne mečeve propustio zbog povrede, a čim se vratio dobio je od trenera 13 i po minuta i za to vreme ubacio 11 poena uz pet skokova, dve asistencije i jednu blokadu.

- Sjajno je ponovo biti ovde, sjajno je ponovo biti u sastavu i igrati nakon dve nedelje. Nekada kad si povređen treniraš mnogo napornije nego kada igraš i zaista se danas osećam sjajno. Mislim da i u nastavku moramo da igramo čvrsto, moramo da ostanemo fokusirani tokom celog meča, naučili smo lekciju pred sledeći meč - rekao je Boban Marjanović posle meča sa Klivlendom

Filadelfiju je predvodio Ben Simons sa 26 poena, 10 skokova i osam asistencija. Po 17 poena su imali Džejdžej Redik i Džoel Embid, a Embid je na to dodao i 19 skokova od čega 16 u odbrani.

Sa druge strane, u Klivlendu, Kolin Sekston je bio najefikasniji sa 26 poena, 18 je dodao Džedi Osman, a Ante Žižić je za 34 minuta u igri postigao 12 poena uz pet skokova i dve asistencija.

NBA, rezultati: 

Indijana - Njujork 103:98

Filadelfija - Klivlend 106:99

Čikago - Los Anđeles Lejkers 107:123

Dalas - San Antonio 105:112

Nju Orleans - Milvoki 113:130

Denver - Minesota 133:107

Los Anđeles Klipers - Portland 104:125

VIDEO: Bobi već počeo da pravi šou u svlačionici Filadelfije!

Standings provided by Sofascore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA