≫ 

Olimpijakos remizirao u poslednjoj proveri pred Partizan, a njihovi navijači su izbacili parolu za koju bi im i Grobari aplaudirali (FOTO) (VIDEO)

Najvatrenije pristalice kluba iz Pireja nastavljaju sa podrškom srpskom Kosmetu

  • 11

Olimpijakos u je odigrao poslednju proveru za duel protiv Partizana i remizirao je sa Asteras Tripolisom (1:1) na Karaiskakisu. Na stadionu se okupio i određen broj najvatrenijih pristalica kluba iz Pireja. Među njima su i neke zastave Delija, ali i transparent koji bi oduševio svakog Srbina.

>>> NAVIJAČI OLIMPIJAKOSA POČELI ORGANIZACIJU ZA BEOGRAD: Vreme je da pokažemo grobarskim kukavicama ko su Gate 7 i Delije! (FOTO)

Poznato je da fanovi Olimpijakosa pružaju redovno veliku podršku Srbiji i borbi za Kosovo i Metohiju, a to su uradili i na ovom meču, gde su na ogradi Gate 7 istakli veliki transparent na engleskom jeziku na kome piše ''Kosovo je Srbija''.

Iako su veliki rivali sa navijačima Partizana, koje su u saopštenju na zvaničnoj stranici vezanoj za gostovanje u Beogradu nazvali pogrdnim imenima, nema sumnje da bi im na ovom transparentu i Grobari aplaudirali.

Printskrin: Youtube/FUL MATCH

Neobična situacija desila se na utakmici između Partizana i Budućnosti, kada su Grobari pozivali Varvare da im se priključe u dozivanju Kosovo je Srbija, ali su Podgoričani to odbili. Bilo bi zanimljivo videti da li bi Atinjani pristali na tako nešto.

Ipak, najverovatnije to nećemo biti u prilici da vidimo, jer je UEFA zabranila klubovima da vode gostujuće navijače iz bezbednosnih razloga.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA