Ovo je jedini Delija koji je primećen u Humskoj: Svi Grobari se zaleteli na njega, jedva je izvukao živu glavu! (VIDEO)

Incident se dogodio pred sam početak utakmice na delu između severne i istočne tribine

  • 17

Pred sam početak utakmice između Partizana i Olimpijakosa, desio se incident na tribini stadiona Partizana u delu između severa i istoka.

Odjednom se veliki broj Grobara sjurio ka vrhu tribine, prema loži i to je bio znak da se nešto dešava. Tenzija je bila na maksimumu pre nego što je meč počeo, zbog navodne informacije da se Delije spremaju da upadnu na sever sa navijačima Olimpijakosa, što su oni zaista i pokušali, ali ih je policija zaustavila.

>>> Frka na H ulazu gde treba da upadnu Delije: Policija vraćala Grobare, a onda su tu došle vođe Juga (VIDEO)

Navijači Partizana su vrebali na stadionu da li se neko od njih ušunjao na stadion i na kraju su pronašli jednog Deliju i krenuli su na njega. Odjednom se desetine Grobara sjurilo na njega, dok je jedan samo pokušavao da ga odbrani i da mu pomogne da izađe sa stadiona, verovatno i znajući da bi ozbiljniji incident mogao da znači i kaznu za njegov klub.

>>> TUČA IGRAČA KOD TUNELA: Grobari pogodili flašom igrača Olimpijakosa u testise, on im uzvratio, a onda je nastao haos! (VIDEO) (FOTO)

>>> Neko je u masi rekao "Evo ih Cigani", a onda je nastala opšta tenzija među Grobarima: Umalo da se pokače međusobno (VIDEO)

Brzo se u celu situaciju umešala policija. Pripadnici Žandarmerije su utrčali na tribinu i izveli su navijača Zvezde sa stadiona, dok su mu neki Grobari u prolazu vređali.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA