≫ 

Huliganski haos kakav se ne pamti u Nemačkoj: Prekinuta utakmica, navijači se gađali raketama i zapalili stadion! (VIDEO)

Pristalice berlinske Herte i Hanze iz Roštoka divljale u utakmici Kupa Nemačke

  • 6

Na utakmici Kupa Nemačke između Hanze iz Roštoka i Herte iz Berlina, u kojoj je Herta slavila sa 2:0, viđene su ružne scene divljanja navijača, koji su napravili pravi haos u jednom trenutku, da je meč morao da bude prekinut.

Navijači Herte bili su blizu pristalicama Hanze, a iako je između njih postojala zaštitna ograda i kordon policije, oni su pronašli način da napadaju jedni druge pirotehničkim sredstvima.

Najpre su gostujući navijači iz Berlina zapalili veliki broj baklji, od kojih su neke bacili i ka navijačima Hanze, i to koristeći i neke koje se ispaljuju poput raketa.

Istovremeno su u njihovoj blizini navijači Hanze napravili koreografiju, a mnogi su zastave držali u pravcu navijača Herte i tako ih dodatno provocirali. Takođe su uzvraćali gađanjem bakljama ka Hertinim navijačima.

Na kraju je nekoliko stolica između njih zapaljeno, a meč je prekinut na 10 minuta u 77. minutu kako bi se situacija primirila i kako bi se ugasila vatra na delu tribina gde su upaljene stolice.

Nakon što je nastavljen meč, Herta je postigla dva gola i rešila meč u svoju korist preko Vajzera u 85. i Ibiševića u 90. minutu.

Pogledajte i kako su izgledali neredi na stadionu DKB Arena:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA