≫ 

Crna Gora izdala te nije, oj Kosovo moje najmilije! Nema Srbina koji se neće naježiti na njen anđeoski glas i nove snimke iz Herceg Novog (VIDEO)

Novi snimak veličanstvenog koncerta iz Herceg Novog, gde su i kadrovi snimljeni dronom, nikoga ne ostavljaju ravnodušnim

  • 27

U organizaciji Fondacije Delije i opštine Herceg Novi, prošle nedelje organizovan je humanitarni koncert za pomoć manastirima na Kosovu u Metohiji, a na Kanli kuli bukvalno igla nije mogla da padne od naroda koji se okupio da vidi program koji su organizatori pripremili.

Karte od ulaznica, koje su sve bile rasprodate, namenjen je za obnovu srpskih svetinja na Kosmetu, manastire Banjska i Draganac.

Posetioci su mogli da vide akademika Matiju Bećkovića, Ivanu Žigon i Kosovske božure, Slobodana Trkulju, Danicu Crnogorčević, grupu 357 i Komnena Vukovića.

Posebne emocije izazvala je pesma ''Sini jarko sunce sa Kosova'', koju je izvela Danica Crnogorčević. Na njen anđeoski glas i prve taktove pesme svi su ustali, a kao po komandi navijači Zvezde su oko tvrđave upalili baklje, pa je Kanli kula gorela kao Marakana na utakmicama.

Pomenimo i to da je skupljeno oko 15.000 evra.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Donkihot

    21. avgust 2017 | 15:28

    Dok bude bilo Herceg Novog Srbija ima izlaz na more?

  • MNE

    21. avgust 2017 | 16:26

    Naravno da Crna Gora nije izdala Kosovo. Izdali su ga ljudi iz Srbije, svi oni koji su zemlju prodali, Milosevic,zapad i razne organizacije. Pa bjezali ste od vojnog poziva kao djavo od krsta. Nijesmo ga mi izdali, mi smo uvijek prvi ginuli za vase promasene ciljeve i ideologije. Sto ga je Milo priznao vise govori o njemu. Ali ne krivite narod Crne Gore. Pozdrav za sve Srbe i ljude dobre volje!

  • Gambit

    21. avgust 2017 | 15:44

    Usli u NATO, priznali Kosovo... Ko kaze da ste izdali???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA