Dosad nismo videli luđu navijačku akciju: Huligani sa severa Nemačke gađali protivničku tribinu mrtvim ribama! (VIDEO) (FOTO)

U utakmici između Karl Cajs Jene i Hanze, navijači iz Roštoka napravili neobičnu akciju

  • 1

Navijačke akcije često mogu biti "surove", ali i originalne, što su dokazali navijači Hanze iz Roštoka. Pristalice kluba iz Roštoka prevalili su 450 kilometara, od severa Nemačke do Jene, koja je u centralnom delu države, kako bi bodrili svoj tim i poslali poruku suparnicima.

Na meč nemačke treće lige, između Karl Cajs Jene i Hanze, navijači iz Roštoka doneli su "prigodan poklon" rivalima.

>>> Navijač Kelna se pohvalio skinutim duksom Delija (FOTO)

Naime, kako je Roštok jedna od najvećih luka na obali Baltičkog mora, gostujući navijači su odlučili da je mnogo mrtve ribe pravi način da isprovociraju protivnike.

Uz pesmu "doneli smo nešto za vas - ribu, ribu, ribu", što je ujedno i varijacija na nemački navijački klasik "doneli smo nešto za vas - mržnju, mržnju, mržnju", navijači Hanze su gađali tribinu sa navijačima domaće ekipe.

Niko na tribinama nije povređen, a Karl Cajs Jena je slavila rezultatom 1:0. Ipak, ovo će sasvim sigurno ući u anale jedne od najluđih navijačkih akcija ikada.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Славко Комар

    16. oktobar 2017 | 17:44

    Најлуђе је у нижим лигама !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA